Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 6:28 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 6:43 pm 

Witam, Panie modelarz, Eras. To nie wiesz co oglądasz czy Ts, czy DTM-540. A tak poważnie mozesz udostępnić zdjęcia???? Zawody jak zwykle udane ze strony organizatorów, tor słaby i mały ale bardzo przyjemnie można było spędzić wekeend. Ogólnie fajnie, prócz POKAZU przedstawicieli Blue City, za głośno krzyczą, a nie wszyscy zawodnicy muszą wiedzieć o rzeczach które ich nie dotyczą. Od rana w sobotę byłem świadkiem jak krzyczał nadęty palant z Blue City, dobrze że p. Ania Sypowicz też ma język nie odparady. Następnie w niedziele znowu niepotrzebne krzyki o samochody które zaparkowały na 20minut pod bramką wjadową aby się rozpakować. PARANOJNA.

Dziękuję i dobranoc WSZYSTKIM.

PS. na następne zawody zabierzcie nagrody ten kto dostał zabawki NIKKO, robimy nową klasę.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 7:44 pm 

Witam.

Dziękuje Wszystkim ,którzy pomogli mi w prowadzeniu zawodów dla amatorów. Liczę, iz spotkamy się jeszcze na treningach na Gościeradowskiej na które serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 8:05 pm 

BARDZO fajne nagrody były!
I Tomek Massalski na podium - gratulacje :) (ale nie o miejsce chodzi!)
No i w ogóle, duuużo szczęścia mieliśmy.
Tor kręty, wąski, techniczny, wahacze i mocowania amortyzatorów leciały hurtowo, no cóż - hala, to hala.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 8:34 pm 

Arkadiusz Flejszer napisał(a):
Witam, Panie modelarz, Eras. To nie wiesz co oglądasz czy Ts, czy DTM-540. A tak poważnie mozesz udostępnić zdjęcia???? Zawody jak zwykle udane ze strony organizatorów, tor słaby i mały ale bardzo przyjemnie można było spędzić wekeend.

Nie wiedzialem bo jak wszedlem to uslyszlem " I koniec wyścigu"
Fotki - już nie długo
Tor - a widziałeś kolumny ?? :]

p.s. zapomnialem sfotografowac tego napisu "Duże dinozaury" (bo wczesniej byla tam wystawa diozauruw ale napis jeszcze zostal Hihihih)
Ciekawe.. :]

Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 8:36 pm 

Te duże dinozaury to chyba my - ja z Arkiem :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 11:19 am 

bardzo fajna impreza, mimo moich początkowych obaw okazało się, że dało się na tym torze ścigać. dobrym rozwiązaniem wprowadzonym przez organizatorów było to, że grupy startujących były nie większe niż 6 zawodników - poprawiało to znacząco widoczność z podestu.
w naszej klasie niestety w finałach startowało nas 7 - po sobotnich eliminacjach, gdzie było nas w grupie tylko trzech byłem nieprzyzwyczajony do takiego "tłumu" na podeście i miałem problemy z obserwacją prawego narożnika - w tym miejscu model znikał mi czasami na chwilę z oczu - musiałem kierować nim na pamieć - było to nowe doświadczenie ;-), ale w sumie to była mała niedogodność.

wielkie podziękowania z mojej strony dla organizatorów zawodów i sędziów za ich wielką pracę włożoną w te zawody!

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 3:32 pm 

Witam

Zawody były udane, choć szkoda, że nie były to eliminacje MP. Byłoby więcej zawodników i eliminacje sobotnie byłyby eliminacjami a nie formalnością ale ja jako najwolnieszy kierowca mogłem też pojeździć w niedziele :-).

JEDEN Z ZAWODNIKÓW, KTÓRY I TAK ZDOBYŁ ZASŁUŻENIE PARE NAGRÓD, POWINIEN DOSTAĆ NAGRODĘ

FAIR PLAY HALI 205/2006

+------------------------------
+DOMINIK OCHOCIŃSKI +
+------------------------------

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 4:03 pm 

A chciałbym tu powtórzyć TXT jednego z mowiacych

Cytuj:
Były to eliminacje to mistrzostw polski, zaraz rozpocznie się rozdanie nagród, pucharów oraz wspaniałych nagród rzeczowych których sponsowarmi byli ata i rc przeglada modelarski (i uwaga) ALE nie to jest najważniejsze a PUNKTY które zdobyli nasi mistrzowie PUNKTY które pomogą im przejść dalej. Była to TRZECIA eliminacja

Dalej mowil o poprzednich zawodach.. hahahahah slyszeliscie to ?? :]

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 5:45 pm 

Nie wiem komu wierzyć, czy rcauto.pl czy lektorowi.

Jeśli to były MP to dobrze bo syn wysoko pofrunął w rankingu a ja osiągnąłem swoje historyczne maximum sportowe.

Ale nie wiem czy by to się spodobało tym, którzy nie przyjechali.

A tu wraca temat fair play i nie wystarczy wygrać ale trzeba czuć się mistrzem, a tu muszę wrócić do poruszonego wcześniej tematu i
przybliże dlaczego Dominik Ochociński zasłuzył na nagrodę fair play i miano mistrza polski.

Dominik w finałach TS w drugim biegu toczył zażarty i wyrównany pojedynek z moim synem, na przemian prowadzili stawkę.

2-3 razy dochodziło do nieuknionych kolizji i zawsze winny przepuszczał poszkodowanego.

Na ostatniej długiej prostej Bartek wyprzedził Dominika, jednak w ostatnich szykanach doszło do jakiejś przepychanki i przed metą pierwszy był..

Dominik zatrzymał się na metr przed pętlą i poczekał na poszkodowanego Bartka i oddał mu pierwsze miejsce, ryzukując że nie zdobędzie GP.

Rozstrzygnięcie kto zdobędzie GP musiało poczekać do następnego biegu.

Pozdrawiam

Mikołaj
ten, który widząc to mało z podestu nie spadł.

PS: Czasami gdy sędziowie "nie widzą" zawodnicy muszą sami sobie dawać stop and go.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 7:39 pm 

Eras21 napisał(a):
A chciałbym tu powtórzyć TXT jednego z mowiacych

Cytuj:
Były to eliminacje to mistrzostw polski, (...)

Dalej mowil o poprzednich zawodach.. hahahahah slyszeliscie to ?? :]

słyszałem to, ale było to przejęzyczenie - zawody te NIE były eliminacjami do MP.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 28, 2005 7:50 pm 

3-4 krotne przejęzyczenie - szkoda :)

Występowały także różne KILKUKROTNE przejęzyczenie dot. zawodów w kwietniu i jedno przejęzyczenie dot. zawodów w styczniu.

Zawody fajne. Wejście na halę w niedziele utrudnionę. Ochrona nam powiedziała abyśmy "machali" do kamery, aby otworzyli wejście, ale nie zdało to skutku. Gdy przybyli sędziowie zostaliśmy wpuszczeni. Niepotrzebne "próśby" Blue City o oddanie około 4 koszyków (wózków) na market (bo ich brakowało?).

Prawa część toru jak Rafał powiedział jeżdżona na pamięć, choć tam często była jazda bo grzybkach. Tor wąski - ciekawy - ale na tyle pozwalał obiekt.

Mariusz Koziorowicz

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 01, 2005 11:44 am 

W niedziele wejscie mialo byc od 8.30 wejsciem sluzbowym!!!! To wejscie bylo otwarte juz od 8.00 tak wiec - wczesniej.
Prosze uwazniej sluchac komunikatow

To nie byly eliminacje do MP i nikt z nas tego nie mowil!!!!
Chyba ze mowil ktos na dole pod fontanna - za to nie odpowiadamy.

Tak - to prawda - szkoda ze nie mielismy takiego dyplomu-
Dominik Ochocinski powinien dostac nagrode fair play!!!
Naprawde sie nalezala. Przed meta przeposcil kolege - to bylo cos choc... niektorzy mysleli ze akusy mu padly ..... Ale male wyjasnienie i wszystko sie wyjasnilo....
Dratulacje dla Dominika!!!
znakomita postawa i znakomite wyniki!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6