Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 30, 2026 10:57 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 21, 2005 4:51 pm 

A ja mam pytanie czy jeśli przyjade z xrayem m18t to moge gdzieś pośmigać ?? nawet na otwartymm terenie.. z jedna hopa :]

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 21, 2005 9:43 pm 

i do kogo się trzeba w tej sprawie zgłosić?

Artur

-------------------------------------------------
Rajdy RC - Zapraszam do uczestnictwa!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 22, 2005 8:14 am 

z tego co wiem to bedzie mozna bo co godzine beda pokazy pod fontanna
Co do godzin treningow w piatek - moze dzis damy znac. Tor od srody bedzie juz rozlozony. Musimy wiedziec o ktorej w piatek nam otworza pomieszczenie

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 22, 2005 11:40 am 

Z planu Blue City /www.bluecity.pl/ proszę zorientować się gdzie jest pomieszczenie B7.
W sobotę i niedzielę będą otwarte bezpośrednie drzwi do pomieszczenia B7 z poziomu wejść do Centrum.
Jest to podjazd-rampa R5.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 23, 2005 12:01 am 

Mam takie pytanie? Skoro tor juz bedzie rozlozony od srody to nie bedzie mozna sie tam pojawic wczesniej niz w piatek? Jesli nie to ok, chcialbym tylko wiedziec o ktorej w piatek bedzie mozna pojezdzic?

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 23, 2005 8:56 pm 

Wg. aty na 99% będzie można jeździć po finałach ;]

http://www.zabawki-modele.pl/modelarstwo/sterowane_radiem_4013.htm#4013

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 23, 2005 9:34 pm 

Marcin Derewiński napisał(a):
Mam takie pytanie? Skoro tor juz bedzie rozlozony od srody to nie bedzie mozna sie tam pojawic wczesniej niz w piatek? Jesli nie to ok, chcialbym tylko wiedziec o ktorej w piatek bedzie mozna pojezdzic?

Tor już jest rozłożony, ale mniej więcej w 90%. Nad kawałkiem toru (gdzie wykładzina jest zawinięta) odbywać się będą jakieś prace remontowo-budowlane. Poza tym podest jest jeszcze nie rozstawiony. Całość będzie gotowa w piątek.

Przy okazji przydałaby się dokładna informacja w jakich godzinach gdzie można podjechać. Jak znam centra handlowe to w godzinach kiedy zwykle rozpoczynamy zawody są jescze zamknięte, a parkingi są otwierane o godzinie 9 lub 10. Może w tym przypadku będą wyjątki, ale warto wiedzieć przy których wejściach.

Tomek Massalski

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 24, 2005 10:13 am 

Witam Wszystkich.

Ponieważ w tym temacie padło kilka pytań dotyczących zawodów dla amatorów, które będą rozgrywane równolegle z Grand Prix, tylko na innym poziomie, poniżej wyjaśniam kilka kwestii:

1. Jazdy eliminacyjne, sobota , rozpoczęcie o godz. 10,00 do 18,00 - ponieważ jest to centrum handlowe i nie wiemy ile osób będzie chciało pojeźdźić, a nie zbieramy wcześniej zgłoszeń przewidujemy o każdej pełnej godzinie ( 10,00, 11,00 itd) start kolejnych jazd.

2. Jazdy ćwierć, pół i finałowe : od godziny 10,00 w niedzielę, kto się do nich zakwalifikował dowiecie się bezpośrednio po swojej jeździe eliminacyjnej w sobotę.

3. Wszystkie jazdy odbywają się w następujący sposób : na wykładzinie rozłożone są dwa niezależne od siebie tory , na których startuje dwóch zawodników jeżdżąc po nich na zasadzie " 8 - ki ". Ten, który pierwszy dojedzie do linii mety przechodzi dalej, jak w systemie pucharowym.

4. Sprzęt na którym wszyscy jeździmy w tych zawodach dostarcza firma ATA, jednak jeśli jest ktoś , kto posiada własny sprzęt ( oczywiście elektryka ) i zechce z nim przyjechać aby pojeździć w przerwach poza jazdami stwożymy taką możliwość.

5. Pokaz spalinówek, odbywa się w Blu City , koło fontanny, zapraszam również chetnych ze swoimi modelami. Powinny być jakieś hopy itd. Spalinówki nie biorą udziału w zawodach !!!.

6. Dla zwycięzców przewidziane są nagrody, którymi będą samochody firmy NIKKO. Nagrody są przyznawane w dwóch grupach wiekowych : od 3 do 10 lat i od 11 do 18 lat . Premiowane samochodami są pierwsze trzy miejsca w poszczgółnych grópach wiekowych, jednak nagrody są przewidziane również za miejsca 0d 4 do 6 - zapytacie jakie, niech to pozostanie na razie naszą słodką tajemnicą.

7. I wreszcie doszliśmy do ostatniego punktu, który chcę Wam wyjaśnić. W zawodach amatorów może wziąć udział każdy ( nawet Ten, który nigdy nie miał aparatury w ręku ) . Celem tej imprezy jest propagowanie pięknego przecież sportu modelarskiego , oraz zachęcenie do jego uprawiania innych. Całą imprezę dla amatorów TRAKTUJEMY JAK DOBRĄ ZABAWĘ !!!

PROSZĘ WSZYSTKICH, KTÓŻY BĘDĄ CZYTALI TEN POST, ABY WYBIERAJĄC SIĘ NA ZAWODY ZABRALI ZE SOBĄ RÓWNIEŻ INNYCH ZNAJOMYCH !!!

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 25, 2005 1:05 pm 

Dzis mozna trenowac do 21.00
Jutro wejscie od 8.30 po podaniu ze jest sie zawodnikiem - beda otwarte 2 wejscia

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 25, 2005 1:47 pm 

Anna Sypowicz napisał(a):
Dzis mozna trenowac do 21.00
Jutro wejscie od 8.30 po podaniu ze jest sie zawodnikiem - beda otwarte 2 wejscia

Witam,
Dobrze byloby wiedziec od ktorej mozna dzisiaj zaczac.
Bylem tam dzisiaj o 11:30 i pocalowalem klamke. :D
Dopiero okolo 13 ktos sie pojawil tylko niema jeszcze pradu i strasznie sie kurzy bo zamiataja betonowa podloge.
Przejechalem kilka okrazen na torze.
Bedzie ciekawie bo tor jest waski.
Pozdrowienia,
Marek

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 25, 2005 2:02 pm 

Anna Sypowicz napisał(a):

Które wejscia?

Tomek Massalski

Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 5:07 pm 

Wrażenia na szybko

Strasznie byłem pozytywnie zaskoczony atmosferą i przyjaznością ludzi
Bardzo byliście pomocni i cierpliwi – dzięki
Od Jacka (nazwiska nie znam) dostałem stolik, żebym się nie męczył na ziemi !!!
Absolutnie niesamowite
inni mi tłumaczyli zasady i pomagali z różnościami

W różnych współzawodnictwach uczestniczyłem, ale tu rzeczywiście jest fair play.

Jestem bardzo podbudowany, że są jeszcze tacy ludzie i cieszę się że was poznałem.

Do zobaczenia jutro

Artur

-------------------------------------------------
Rajdy RC - Zapraszam do uczestnictwa!

Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 5:38 pm 

Witam,
możecie powiedzieć do której bedą jutro zawody, dziś nie mogełem niestety wpaść ale jutro na 99% bede !

p.s. niestety grypa ;(

Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 8:52 pm 

Eras21 napisał(a):
Witam,
możecie powiedzieć do której bedą jutro zawody, dziś nie mogełem niestety wpaść ale jutro na 99% bede !

p.s. niestety grypa ;(

Witam.

Zawody Grand Prix ( profesjonalne ) zaczynają sie o 8.30 , zaś zawody dla amatorów o 11.00

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: N lis 27, 2005 6:13 pm 

Dziś byłem ! :) Jee

było naprawde fajnie, trafiłem na końcówke tS albo dtm-540 ;) potem bylo 30min przerwy.. w czasie trenningów najczęstrzy txt publiki :

"Ale te małe zapie#$%^@#$Q, Szybsze od tych większych !! "

potem bylem na pokazach... byl jeden Tnx jeden przerobiony TNX dwa spalinowe on roady i do tego Mad Fighter :)

Po zawodach było wręczenie pucharów, A w nagrode rozdawano MODELE firmy TAMYA TT-01 i pare zabawek nikko :lol: Zawody były bardzo fajne, mam 160mb fotek :lol: Ktos chce :] za chwile sproboje to jeszcze bardziej ograniczyc

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona