Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 6:50 am

Autor
PostNapisane: Wt lip 05, 2005 9:25 pm 

Pozwolę sobie choć raz rozpocząć nowy temat.
Na początek ogromne podziękowania dla Wszystkich osób zaangażowanych w organizację tych zawodów. Czasu było mało, ale termin i eliminacja nam nie uciekły.
A reszta spraw po staremu.
Tadeusz Zelazo

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 05, 2005 9:46 pm 

Dokładnie... Organizatorzy uporali sie ze wszystkim na medal, atmosfera jak zawsze super.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 06, 2005 10:28 am 

z tym medalem to bym się nie zgodził...
Generalnie, duże brawa za zorganizowanie wogóle zawodów, atmosfera jak zwykle rewelacyjna, pogoda dopisała, szybko sprawnie, 5 eliminacji i fianł finałów skończony o 13.30 - dużo czasu na powrót do domu:)
No i oczywiście jak to tradycyjnie już w Tarnowie - dyplomy dla pierwszej 10 finalistów!!! Dlaczego inni organizatorzy nie biorą z Nich przykładu?
Teraz trochę ponarzekam:
1. Tor (jest jaki jest) ale cały powinien być zamieciony, nie tylko część jezdna - chodzi mi o masę małych (choć dla modeli to dużych) kamyków leżących na żółtych polach, w które czasem modele wpadały dzięki...
2. ... niedokładnemu "pomalowaniu cukrem" całego toru, a tylko toru po którym powinny jeździć modele - niestety nie wszyscy jeżdża doskonale, i czasami wpadało się na tę śliską, niepomalowaną nawierzchnię - szkoda, bo można bylo pomalować całość, tak jak...
3. ... malowanie pól startowych po zakończonych eliminacjach, gdzie jak wiadomo, zawodnicy chcą jeszcze potrenować - efekt widzieliśmy w postaci pięknej białej plamy (dobrze, że modelowi nic się nie stało) - to malowanie można było zrobić po zamknięciu toru, a nie podczas treningów, odchodząc i pozostawiając niezabezpieczoną puszkę farby na torze!!!!!!!!
Podsumowując - ogólnie b. udane zawody.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 06, 2005 2:30 pm 
Raflee

Fajna imprezea... fajnie sie jezdzilo i wg. mnie bylo wszystko dobrze :) niestety do tych grzybkow trzeba sie przezwyczaic :)

PS. w boksie jednego z zawodnikos zauwazylismy chyba niedozwolone srodki dopingowe :D http://img296.imageshack.us/my.php?imag ... 0182fm.jpg :D:D:D moze jednak cos w tym jest ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 06, 2005 7:16 pm 

Jeśli chodzi o buteleczkę PANA TADZIA to jak najbardziej dozwolone. Zawody super, wszystko oki , i jestem pod wrażeniem tak szybkiej organizacji zawodów. Trochę coś siało i moja AM,ka robiła rózne myki ale jestem już szczęśliwym posiadaczem aparaturki FM M-8 :D :D :D . Mam nadzieję że na najbliższej imprezie nie będę miał już problemów.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 06, 2005 7:52 pm 

Chyba raczej chodziło o Blękit Paryza, czyli denaturat :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 18, 2005 12:20 pm 

PAN TADZIO jak najbardziej w celach spożywczych - ale PO biegach eliminacyjnych i Z OKAZJI i mienin Pawła Wiśniewskiego - jeszcze raz STO LAT - wiem, bo próbowałem - bardzo dobra nalewka :), ale jagodzianki chyba nikt nie próbował inaczej niż zewnętrznie (chyba bym zauważył, bo miałem stolik tuż obok kolegów z Pabianic).
A serio - bardzo dobry tor, mający jednak jedną poważną wadę - większość szykan miało na początku betonową pionową ścianę, przez co Dominik za ostro jeżdżąc w eliminacjach rozwalił przednią obudowę dyfra. Tylko dzięki Arkowi Flejszerowi, który pożyczył brakującą część, udało nam się wystartować i nie tylko wystartować :) w finale. Dlatego uważam Tarnów za zdecydowanie udaną imprezę. Jednocześnie dziękuję organizatorom za dyplom -na szczęście nie było finału B w Formule :)