Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 10:42 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 9:57 pm 

Za to że nie ma zawodow w Jelczu możesz i możecie podziękowac wszyscy głównemu prowodyrowi zamieszania - autorowi pierwszego posta w całym zamieszaniu. I ktoś chciał, zeby modelarstwo się rozwijało, tymczasem na każdym kroku organizacji nóż w plecy, czekam aż największi krzykacze coś zorganizują. Mam na myśli konktetną osobę. Nie zabieram więcej głosu w całym zamieszaniu gdyż w temacie powstało zamieszanie podobne do tego, które następuje podczas przegłosowywania ustawy w sejmie.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 9:58 pm 

Może do póki nie poznamy oficjalnej wersji wydarzeń dlaczego odowłano zawody w Jelczu nie piszmy takich postów ANAKIN. Też się zdenerwowałem ale wgrałem nową mapę w kierunku na Tarnów i załatwione,. a nikt raczej z LOKU urlopu nie bierze ponieważ zawody na szczęście się odbędą z tym że w innym miejscu. Może poznamy oficjalną informację dlaczego przeniesiono?????????????

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 10:13 pm 

Powody odwołania zawodów sa następujące:

Artur Dzierzęcki napisał(a):
No cóż , kto był to wie jak było. Po raz kolejny problemy z pchełkami , tym razem Kopropo , znowu przerwany wyścig finałowy, podest jak z reklamy złomowiska, opony na torze, P. Kapkowski wycinający trawę z toru. Trochę tego było.

Dodam tylko, że na zawody modeli elektrycznych miał stanąć nowy, stalowy podest z prawdziwego zdarzenia. Ale nie to nie. Ręczę za to i jestem święcie przekonany, ze zawodów w Jelczu więcej nie będzie. Zapewne podest jak i cały tor zostanie odnowiony, ale nie będą na min odbywały sie żadne imprezy z Serii LOK Series albo inne równie pomysłowe. Jeżeli wszystko się powiedzie to w przyszlym roku zawodów w Jelczu nie będzie. Dopóki nie zmiejszy sie liczba krzykaczy przypadająca na porządnego modelarza zarząd klubu Jelcz Mikrus nie planuje rozgrywania zawodów, które byłyby eliminacjami do Mistrzostw Polski. Wszelakie pytania proszę kierować do autora zamieszania - szanownego pana Artura, uważanego w środowisku modelarskim za fachowca. W końcu Brno i Trenczyn to nie nędzne zawody w Jelczu.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 5:22 am 

Przykro jest mi stwierdzić , ale Dawidzie jesteś obłudny. Zupełnie co innego mówisz i co innego piszesz na forum. Podkręca Cię Twój instruktor , któremu i tak było to bardzo na rękę, dlaczego brak mu odwagi samemu zabrać głos.
W swoim temacie broniłem was , zawodników z Jelcza , ponieważ nie jesteście w stanie taką liczebnością nawet wyczyścić toru a podest był tego najlepszym przykładem. Nie ściemniaj ludzi z kraju , że w tydzień stanie podest bo ja dokładnie wiem ile to pracy i zachodu, nawet nie ma zrobionego projektu, a na pałę to można wyrządzić więcej krzywd.
Ostatnie zawody w Jelczu pokazały że organizatorom nie zależy już na odpowiednim poziomie imprezy.
Bardzo się zawiodłem na Twojej osobie , nie przemyślałeś tego co napisałeś , ale trwj dalej w przekonaniu że to Dzierzęcki rozwalił wam najlepszą imprezę w kraju

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 7:06 am 

Dwa słowa do Arkadiusza F. Wielokrotnie był już podejmowany temat dlaczego zawody nie są organizowane w wakacje. Opinie były jednoznaczne. A 2-3 to prawie nie wakacje. Pan ZC podawał pod rozwagę termin ten lub 28-29 sierpień to chyba również o czymś świadczy. Początek albo koniec. Nie pokusił się o sprawdzenie czy czasem już coś nie jest zaplanowane(patrz Kłodzzko). A ja chcę powiedzieć że zmieniając termin (miejsce) zawodów powinno się to robić z minimum 2 tygodniowym wyprzedzeniem.
I koniec Ide do roboty.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 9:21 am 
Z tego co wyczytałem nie planowałeś wyjazdu do Jelcza (odpowiedż dla kol.Anak.....) rozumiem twoje zapytania - ale uwierz kordyncja z Warszawy jest bardzo trudna zwłaszcza gdy zawsze jestem zależny od osób z którymi współpracuje na pocieszenie powiem że w tym roku dużo się zmienilo a przed nami modelarzami czytaj zawodnikami jest kilka spraw do uporządkowania.Ale o tym trchę póżniej.

Ostatnio edytowano Cz cze 30, 2005 9:40 am przez Anonymous, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 9:29 am 

Z tego, co pamiętam, to utarł się na forum zwyczaj - przynajmniej w części dotyczącej zawodników, że uczestnicy podpisują się imieniem i nazwiskiem. Może nie było dobrym pomysłem przeniesienie tematu do działu ogólnego? Może Pan Marcin Jaworski nie chce się po prostu ujawniać, bo tak jest łatwiej rzucać oskarżenia?

Ostatnio edytowano Cz cze 30, 2005 9:35 am przez Jacek Ochociński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 9:32 am 

Trzeba stwierdzić parę faktów. Podest był niczego sobie, opony na torze przeszkadzały np Tobie. Zawody organizowane były na ostatnią chwilę, co nie znaczy ze nie dało rady jeździć. Kazdy jeździl po takim samym torze, i miał taką samą przyczepność. Teraz co do obrony zawodników z Jelcza. Być może i miałeś na mysli jakąkolwiek tam obronę, ale wiedz ze przeistoczyla się ona w napaść. Dzięki Twojej wypowiedzi p. Jurek stwierdził, ze nie jesteśmy w stanie stworzyć prawdziwie europejskich zawodów. Tym lepiej dla nas, bo ten kto nigdy nie organizował zawodów ten nie wie ile jest przy nich pracy. Zawiedziony mogę być tylko Twoją osobą, bo bądź co bądź mieszkasz najbliżej, a skoro nie szczędzisz słów krytyki to wypadałoby też cos zrobić. Na torze w sobote byłes pierwszy. I co? I od razu jazda ze tor nie jest przygotowany. Wiele osób na zawodach dobrze się bawiło, pomijam kilka jednostek które narzekały na brak serwisu gdyż ich głosy sa w pełni usprawiedliwione. Kilka słów o podeście. Mianowicie mój drogi krytyku podest jest już gotowy do przewiezienia na miejsce i zmontowania. Ale z tego co widze to i tak wiesz lepiej. Na spalinki nie było możliwości, by go wmurować, pomalować i "uruchomić" w sensie jego gotowości do pracy. Na koniec chce tylko powiedzieć ze zawody w Jelczu nigdy nie były (może kiedyś) najlepszą imprezą w kraju. Pomijam fakt ze tor się rozpada, przez warstwę bitgumową zaczyna przebijać zwyczajny asfalt. Ale założeniem klubu było w tym roku zająć się urządzeniem, a w przyszlym na nowo pomalować tor, linie, jakimiś trickami zwiększyć przyczepność i spowodować, by warstwa po której się jeździ była czarna a nie jakaś tam. Ale skoro wszystkow w tym roku było na nie to piepszyć całą pracę organizacyjną. Nie chcę wywołać burzy na forum bo i po co - to przeciez ocena zawodów a nie jakies reality show.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 9:46 am 

Pozostawiam Twoją wypowiedz bez komentarza , z małym wyjatkiem:
Jurek już na zawodach stwierdził że nie chce organizować zawodów elektryków i moja ocena imprezy była pretekstem do odwołania.
Nikt nie chce toru europejskiego, wystarczyło wyciąć trawę , Wiesio Groszkowski zaoferował sie ze podstawi swoje ciężarowe auto jako podest, parę osób zaoferowało i PRZYCZYNIŁO sie do powstania podestu którego nie postawiliście ale działac trzeba wsześniej a nie na ostatnia chwilę. Co do opon to pamięć mam dobra i pamietam Twój komentarz na zawodach w tym temacie. Zresztą bez sensu jest taka dyskusja, każda obrona jest dobra, nawet atak.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 9:55 am 

Niebawem okaze się że to przeze mnie zawody zostały odwołane. Jak przyjemnie jest odwracać kota ogonem. Nie chce byc arogancki, ale poczekam aż sam coś zorganizujesz. Oczywiście nie ma w tym żadnej złośliwości ani czegokolwiek co złe. Chcę tylko zobaczyć, jak Ci pójdzie. Temat trzeba uznać za zamknięty.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 30, 2005 11:02 am 
Administrator forum

Temat uznaję za zamkniety. Wszyscy wiemy że zawody są w Tarnowie.

Przyczyna podana oficjalna to taka: problemy organizacyjne.
I nie ma sie co doszukiwać czegokolwiek. Mam tylko nadzieję że w przyszłym roku nie zabraknie zawodów w Jelczu w kalendarzu.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2