Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 4:28 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 1:18 pm 
Ze względu na problemy organizacyjne. Odwołuje zawody które miały się odbyć w dn.2-3 07 2005r Nowy termin 27-28 08 2005r Tarnów wymaga uzgodnienia z Dyrekcją Pałacu Młodzieży.Za niedogodności Serdecznie Przepraszam wszystkich zawodnikow.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 1:22 pm 

Dziękuję,. zamówiłem już Hotel więc kto zapłaci za anulowanie rezerwacji. Pan płaci , pani płaci , wszyscy płacą..

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 1:44 pm 
W tym kraju płaci się za wykorzystane miejsca w hotelu a nie za rezerwację. Jeżeli będziesz miał problemy to prześlij adres hotelu lub telefon do recepcji a Ja to wyjaśnie.Oczywiście na prywatną poczte.Jeszcze raz przepraszam za wynikłe problemy.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 2:10 pm 

Znowu ten sam problem juz myslalem ze ta sytuacja sie nie powturzy
Zapewne ponownie ukarza sie posty ze ludzie brali urlop na zawody a tu nagle lipa . Poprostu smieszne czy nikt wczesniej nie potrafil podjac takiej decyzji ????

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 2:30 pm 

Czytając posty oceniające zawody spalinowe , które odbyły się w Jelczu w poprzednim tygodniu wydaje się, że odwołanie elektryków jest konsekwencją zgrzytów na tych zawodach. Nie dobrze.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:00 pm 

Nie znam dokładnie szczegółów odwołania tych zawodów, ale zapewne są one dwie: „zgrzyty”, o których napisano powyżej wynikające ze słabo przygotowanego toru oraz uszkodzone pchełki... Szkoda, wielka szkoda... Pal sześć urlopy – nie jest to chyba wielki problem zrezygnować z urlopu – (z tego powodu chyba żaden pracodawca nie zwolnił jeszcze pracownika :-)), pal sześć rezerwacje w hotelach – te można przecież odwołać, ale szkoda jest głównie imprezy i emocji, na które wszyscy niecierpliwie czekali – to boli najbardziej... Jeśli jednak rzeczywiście mielibyśmy rozbijać się modelami o bandy z opon itp. To w sumie może i lepiej, że zawody zostały odwołane...
Ale jest przecież dopiero wtorek, przecież pieniądze na imprezę gdzieś tam są, są pucharki – więc znaczna część strony organizacyjnej i finansowej jest załatwiona, może zatem.... znów wybralibyśmy się do Kłodzka? Osobiście bardzo mi się marzy powtórka imprezy sprzed dwóch tygodni – skoro nadarza się taka okazja – czemu by jej nie wykorzystać. Oczywiście nie wiem czy jest to wykonalne – czy Marek dałby radę i miał czas znów to wszystko zorganizować – tak jak napisałem wyżej – znaczna część zawodów jest już tam gdzieś „spakowana w kartony”, pozostałaby zapewne kwestia porozumienia się z organizatorami zawodów w Jelczu, LOK-iem i OsiR-em w Kłodzku. Co do pchełek – hmm – jeśli uszkodzona jest jedna czy dwie pchełki, to może biegi można byłoby rozegrać na ośmiu czy dziewięciu – po prostu klasy podzielone zostałyby na grupy po 8 czy 9 zawodników. Wiem, że to mocno „partyzancki” pomysł, ale szkoda byłoby tracić imprezę, na którą wszyscy tak się „grzali”, a z drugiej strony fajnie byłoby znów odwiedzić Kłodzko i przypomnieć sobie tamtą atmosferę.... :-)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:29 pm 

Proponuje zorganizowac zawody w TARNOWIE w ten weekend, moze nie da sie zorganizowac Eliminacji do MP ale moze byc to Puchar Malopolski, i tak wszyscy sa nastawieni na zawody, a dla wiekszosci jest blizej do tarnowa niz do Klodzka :)
Oczywiscie mozemy jezdzic w grupach po 8 lub 9 zawodnikow :) napewno lepsze to nisz siedzenie z modelem w domu :(

ALE TO TRZEBA DZIALAC SZYBKO, zeby sie nie powtozyla sytuacja z Halowymi MP.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:40 pm 
Raflee

hehe, jakby bylo w tarnowie to zrobiloby mi sie z 500km --> 50 km :D
Ja w jelczu jeszcze ani razu nie bylem i zaluje ze nie przyjechalem :/ Mam nadzieje ze znajdzie sie jakis sponsor na nowy asfalt itp :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:52 pm 

Przed chwilą rozmawiałem z Panem Tadeuszem Bernadym - są możliwości ze strony Pana Wojtka Brajowskiego, zgoda Pani Dyrektor Pałacu Młodzieży - dziś i jutro zapadną ostateczne decyzji - proszę o spokój - jak dobrze pójdzie to zaplanowany weekend nie zmarnujemy.
Termin podany przez Pana Ciećwierza koliduje z planowanym przez Pana Marka Kusiakiewicza GP Kłodzka - z uwagi na chęć startu wielu zawodników na tym GP wskazane jest aby IV eliminacja do MP odbyła się teraz.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 6:15 pm 
Qczywiście ze popieram termin 2-3 07 2005 w Tarnowie.Ciąg dalszy mojej wypowiedzi w części ogólnej Gdzie jedziemy na zawody.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 6:56 pm 

A 17lipca w dowolnym miejscu Polski np.Ruda ,a MP w Kłodzku.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 7:48 pm 

Panowie, z tymi rezerwacjami to żart, ale jak zobaczyłem tego posta będąc w pracy to drukarka znalazła się na ścianie. Naprawdę chiciałem wystartować w tych zawodach zawodach. Takich imprez nie ma dużo a biorąc pod uwagę sprawy zawodowe i prywatne to okazuje się że możemy spotkać się raz na dwa miesiące. A tu nagle ZONK. Czekam na propozycję gdzie mam przyjechać w piątek. PANOWIE mogę Was zaprosić do Płocka ale nie ma u mnie niestety toru ( no może niedługo wybuduję) ale jeśli macie ochotę na fajne spotkanie RC maniakalno piwne, to nie będziecie zawiedzeni.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 9:15 am 

Dla mnie lepiej ze zawody w jelczu sa odwołane jest tak daleko z emiałem nie jechac, ale teraz to wszystko inaczej wyglada do tarnowa zdecydowanie blizej i pewnie przyjade :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 10:48 am 
Zapraszamy do Tarnowa 2-3 07 2005r za chwilę będzie informator opracowany przez W. Brojewskiego kier.zawodów.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 11:06 am 

Panowie jak nie wypalą zawody w Tarnowie, to może spotkamy się nie oficjalnie by sobie pojeżdzić przez weekend tak poprostu dla przyjemności np. w Kłodzku albo w Rudzie? Wiem, że dla niektórych to kawał drogi (tak jak dla mnie) ale czego się nie robi dla "naszego hobby" zwłaszcza jak się człowiek nastawi, a tu klops...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona