Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 3:46 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N cze 19, 2005 4:11 pm 
Qczywiście ze Forum jest prywatyne ale jeżeli spełnia wiodącą role w Sporcie modelarsakim to powinien panować jakiś porządek ja tylko poprosiłem żeby dyskusję przenieść do postu zamieszczonego 31 marca przez Pana Marka Pleskacza zawodnika startującego w modelach pływających z napędem elektrycznym Nie po to była zamiezczona informacja ( na prośbe P.Artura Dzierżęckiego) ponieważ dyskusja w sprawie informacji jest zbędna. Widzę PANIE JACKU że Pan też podejmuje dyskusję tylko w Pana słowach nie widzę porządku a tylko napastliwośc i chęc dokopania LOKOWI jes to zły przykład dla młodych zawodników zwłaszcza ze pełni Pan funkcię społeczna na Forum RC-AUTO. A teraz proszę o większą odpwiedzialnośc za wyrażanie nie sprawdzonych opini na forum publicznym o tym pamietają nawet dzienikarze którzy mają nieraz COŚ więcej do powiedzenia. Z poważaniem

Tytuł:
PostNapisane: N cze 19, 2005 4:55 pm 

Skoro Pan Sekretarz CKM LOK Zbigniew Ciećwierz nie chce odpowiedziec na tak proste pytania dotyczace licencji LOK i kieruje pytajacych do swoich sekcji gdzie sa zarejestrowani to w takim razie za kazdym razem powinni sie tam kierowac tylko wtedy na jakie pytania bedzie odpowiadal Pan Zbigniew ?

Tu nie jest przypadek ze tylko jeden zawodnik chce dokladnie wiedziec wszystko co jest zwiazane z licencjami , przeciez nikt na tym forum nie zada kilkanascie takich samych pytan to przeciez oczywiste .

Wszyscy ktorzy zaplacili lub chca zaplacic chca wiedziec na co ida pieniadze i jak wyglada polisa ubezpieczeniowa.

Umowa polisy powinna byc udostepniona zawodnikowi ( strona WWW LOK ) by moc sie z nia zapoznac przed zawarciem umowy , zawodnik moze przeciez uznac ja za niewlasciwa do swoich oczekiwan.

Jak juz koledzy wspomnieli na zawodach zadna taka sama polisa nie obejmuje ubezpieczenia zawodnik - zawodnik i to do tej pory tez nie zostalo wyjasnione.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N cze 19, 2005 6:08 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Qczywiście ze Forum jest prywatyne ale jeżeli spełnia wiodącą role w Sporcie modelarsakim to powinien panować jakiś porządek ja tylko poprosiłem żeby dyskusję przenieść do postu zamieszczonego 31 marca przez Pana Marka Pleskacza zawodnika startującego w modelach pływających z napędem elektrycznym Nie po to była zamiezczona informacja ( na prośbe P.Artura Dzierżęckiego) ponieważ dyskusja w sprawie informacji jest zbędna. Widzę PANIE JACKU że Pan też podejmuje dyskusję tylko w Pana słowach nie widzę porządku a tylko napastliwośc i chęc dokopania LOKOWI jes to zły przykład dla młodych zawodników zwłaszcza ze pełni Pan funkcię społeczna na Forum RC-AUTO. A teraz proszę o większą odpwiedzialnośc za wyrażanie nie sprawdzonych opini na forum publicznym o tym pamietają nawet dzienikarze którzy mają nieraz COŚ więcej do powiedzenia. Z poważaniem

1. Porządek jest - ale taki jak my (modelarze) chcemy, a nie LOK i PKMS.
2. Jestem ADMINISTRATOREM więc to ja wraz z kolegami ustalamy co jest zgodne z głosem ludzi od tego co jest tylko mydleniem oczu.
3. Na forum jestem ostatnio tylko okazjonalnie. Nie mam czasu. Mam nową prace, więc nie podejmuje już poważnych dyskusji tak jak kiedyś to miało miejsce.
4. Jak bym chciał dokopać LOKowi to zrobił bym to przez swojego pracodawce. Chyba najpoważniejszą gazetę codzienną w Polsce. Nie zawracał bym sobie głowy pisaniem na forum które czyta tylko kilka tysięcy osób. Artykuł napisany w poważnym dzienniku dał by większy efekt niż post na forum.

p.s.
Nawet u mnie w pracy dziennikarze popełniają błędy. Zawsze potem ktoś może napisać sprostowanie. Panie Zbyszku jeżeli pomyliłem się w swoim poście to proszę o poprawienie mnie. Jestem tylko człowiekiem, nie wszystko wiem. Jeżeli nie będzie odpowiedzi - sprostowania do pytań które kierują modelarze to będzie oznaczało ni mnie ni więcej niż to, że ludzie mają racje. Sytuacja zrobiła się bardzo gorąca i chyba czas najwyższy aby wyjaśnić drażliwe tematy. No chyba, że LOK uważa, że nic się nie stało. Mój post nie jest atakiem na LOK. Wystarczy, że inni to robią. Ja nie mam chwilowo czasu na starty w zawodach więc prawdopodobnie będę jednym z niewielu którzy nie wykupią licencji na rok 2005.

Na koniec przypominam, FORUM to nie jest zabawka LOK.
Każdy jest równo traktowany. Zbyszek, Leszek, Krzysiek, Janek - każdy jest tu gościem. Każdy ma takie same prawa i obowiązki.

Z góry dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam licząc na współprace i wysłuchanie głosu ludu

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 20, 2005 9:26 am 

Każdemu kto nie wywiązuje się z nałożonych odowiązków , należy dokopać . :D I LOK nie jest tu wyjątkiem .

Panie Leszku
Pan też ma obowiązki na forum.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 20, 2005 3:53 pm 

Ta zabawa w kotka i myszkę z LOK trwa w moim przypadku i nie tylko 40 lat . I nie zdarzyło się nigdy , żeby tej instytucji wystawić za zawody taką laurkę , jaką wystawili koledzy Markowi Kusiakiewiczowi za wczorajsze zawody .
Jeszcze raz DUŻE BRAWA dla Marka . Jeżeli myślicie że to się zawziełem , to porozmawiajcie z starszymi kolegami od ślizgów , żaglówek i innych . Żagle już dawno odłączyły się od Loku .

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 20, 2005 7:00 pm 
Panie Lechu i znowu piszę Pan zmyślone opowieści. Na dziś żadna sekcja się nie odłaczyła od CKMLOK a w dowód uznania dla możliwości organizacyjnych LOK-u powerzono wykonanie Mistrzostw Swiata modeli jachtów sterowanych radiem od 22 06 2005 w Gdańsku (informator str, LOK) Przepraszam modelarze samochodowi na sznurkach odłączxyli się nawet założyli swoje Stowarzyszenie i co rozpadli się i słuch po nich zaginął. Mógłbym przytoczyć wiele faktów na korzyść LOK kóry ze swoich funduszy wspiera działalność organizacyjną imprez modelarskich.

Ostatnio edytowano Wt cze 21, 2005 10:00 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 20, 2005 7:37 pm 

proszę pana, te pytania co założyciel postu postawił mnie też interesują.
Nie interesuje mnie wasza rozgrywka o władze ale chciałbym się dowiedzieć na co pujdą moje pieniądze i jak brzmi polisa ubezpieczeniowa. i prosze o żetelną odpowiedz na nie a nie zwalania na innych i "pieprzenia kotka za pomocą młotka" PRZEPRASZAM ZA ZWROT ale mam dosyć czytania tego postu i niczego się nie dowiadując.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 20, 2005 7:57 pm 

Panie Lechu i znowu piszę Pan zmyślone opowieści. Na dziś żadna sekcja się nie odłaczyła od CKMLOK a w dowód uznania dla możliwości organizacyjnych LOK-u powerzono wykonanie Mistrzostw Swiata modeli jachtów sterowanych radiem od 22 06 2005 w Gdańsku (informator str, LOK) Przepraszam modelarze samochodowi na sznurkach odłączxyli się nawet założyli swoje Stowarzyszenie i co rozpadli się i słuych po nich zaginął. Mógłbym przytoczyć wiele faktów na korzyść LOK kóry ze swoich funduszy wspiera działalność organizacyjną imprez modelarskich.

Bez urazy , ale cyt: ...LOK któory ze swoich funduszy wspiera działalność organizacyjną imprez modelarskich ...
Czy są to środki wypracowane przez LOK? Jeżeli tak to jest to wielka filantropia ze strony LOK-u. A mnie się wydaje że środki właśnie na te cele LOk otrzymuje od państwa.
P. Zbyszku, ja rozumiem że jest Pan lojalny wobec swojej firmy ale naprawdę Pańskie wypowiedzi przypominają film ,,Alternatywy,, kręcony zresztą w Warszawie.Niech Pan pomyśli przyszłościowo, walczy Pan o nie wiem co , nawet jeżeli teraz uda się wygrać tę bitwę o INFORMACJĘ to nie przejdzie ten numer w przyszłym roku. Każdy z nas ma prawo wiedzieć wszystko na temat tej polisy która rzekomo została wykupiona za nasze pieniądze. Pieniądze są wpłacane , ale każdy który je wpłaca myśli tylko o nowym AMB a nie o polisie. Tytułów Mistrza Polski mam bez liku i nie zależy mi na startach w Mistrzostwach Polski ale na dobrej zabawie która i tak dużo kosztuje. Tak trudno jest udzielić nam wszystkim odpowiedzi na nurtujące nas pytania? Czy nadal mamy trwać w przekonaniu że jest to kolejny przekręt których ostatnimi czasy mamy aż za dużo.
Z poważaniem i szacunkiem
Artur Dzierzęcki

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 7:49 am 
Odpowiedż dla P.Artura LOK nie jest dofinansowany przez Państwo pieniądze wypracowane są przez Ośrodki Szkolenia kierowców a część pieniędzy przeznaczana jest na działalność statutową min. na prowadzenie Wydziału Modelarstwa i potrzeby organizacyjne (np.zakup AMB, opłacenie składek do Navigi , Efry oraz na szkolenie sedziów).Najlepiej P. Arturze żeby Pan się udał do Biura Dolnośląskiego Zarządu Wojewódzkiego LOK we Wrocławiu lub na najbliższych zawodach porozmawiał z pracownikami Biura o sprawach LOK-u.Nie chciałbym na Forum pisać i wyjaśniać sprawy organizacyjne mojego Stowarzyszenia nie jest to moja rola.Mam już dosyć bzdur pisanych na tym Forum pod adresem LOK-u.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 8:14 am 

he he " mojego stowarzyszenia "

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 9:19 am 

Odpowiedż dla P.Artura LOK nie jest dofinansowany przez Państwo pieniądze wypracowane są przez Ośrodki Szkolenia kierowców a część pieniędzy przeznaczana jest na działalność statutową min. na prowadzenie Wydziału Modelarstwa i potrzeby organizacyjne (np.zakup AMB, opłacenie składek do Navigi , Efry oraz na szkolenie sedziów).Najlepiej P. Arturze żeby Pan się udał do Biura Dolnośląskiego Zarządu Wojewódzkiego LOK we Wrocławiu lub na najbliższych zawodach porozmawiał z pracownikami Biura o sprawach LOK-u.Nie chciałbym na Forum pisać i wyjaśniać sprawy organizacyjne mojego Stowarzyszenia nie jest to moja rola.Mam już dosyć bzdur pisanych na tym Forum pod adresem LOK-u.

ciekawe rozmawiałem z siędzią i powiedział że państwo dofinansowuje do 1000,- każdą impreze modelarską - to jest śmieszna suma - ale jest choć taka.
Co do dyskutowania to będzie pan udzielał informacji, a nie je taił i to nie jest pana organizacja tylko pan tam pracuje. I chcę zobaczyć tą polisę, a zwłaszcza jej pełną treść.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 10:08 am 

To jest raczej Towarzystwo Wzajemnej Adoracji . A na taki wizerunek niestety pracował LOK usilnie przez długie lata .

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 10:28 am 
Odpowiedż dla Radosława W ubolewam nad brakiem kultury osbiście posiadam psa Barego nie kotka.Postaram tak jak już deklarowlem przyjechać do Wrocławia 02-03 07 i przywiozę Polisę oraz Plan zamierzeń na 2005 LOK-U.Możemy się spotkać i porozmawiać o sprawach organizacyjnych.Nie zamierzam zatajać informacji o licencjach tylko nie wypada na prywatnym Forum RC-AUTO dyskutować o sprawach LOK-U.I nie chcę być posądzonyo auto-reklamę .

Ostatnio edytowano Wt cze 21, 2005 10:52 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 10:32 am 

i tak wlasnie sie zakonczyl temat licencji i odpowiedzi nie bedzie na "prywatnym forum"

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 10:44 am 
Proponuję inną formę dyskusji w gronie zainteresowanych zawodników na zawodach w obecności władz Sekcji Samochodowej a nie robienie afery na całą Polske bo to nie służy sportowi a wygląda to żałośnie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona