Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 5:44 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 3:52 pm 

Macieju , to jest bałagan ? To jest burdel i do tego na kółkach . :D :D :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 3:54 pm 

lech pepliński napisał(a):
Macieju , to jest bałagan ? To jest burdel i do tego na kółkach . :D :D :D

burdelo bum bum

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 4:09 pm 

Podziały nastąpiły i bardzo dobrze. Sezon Halowy jest formą doskonalenia techniki jazdy w okresie zimowym (przynajmniej dla mnie) po to żeby w sezonie letnim na otwartym terenie w plenerze ścigać się najszybszymi modelami na dużych torach. Zadałem sobie trud żeby pojechać na cztery strefy i inni moi koledzy również po to żeby wywalczyć miejsca w klasyfikacji generalnej i zaistniały okoliczności których nikt nie przewidział. Trzeba było przełożyć MP ok. Ale dlaczego nie można w tych właśnie okolicznościach rozegrać MP na Festiwalu Modelarstwa, który miał być dodatkową imprezą HALOWĄ (Pan Flisiak nie jest przeciwny). Niech inni którzy do tej pory nie zabrali głosu wypowiedzą się w tym konkretnym temacie (a nie na temat podziału) W tedy tak jak było planowane w kalędarzu Jelcz i GP Tarnowa za tydzień, a MP w tych okolicznościach później. Pozdrawiam Grzegorz Nóżka

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 8:31 pm 

Aureliusz Ciechalski napisał(a):
Chyba mnie zle zrozumiales .Chodzi milo mi o to ze: zawody powiny rozegrac sie w terminie 16-17 w wawie.Najmniejasz role dlamnie odgrywa publicznosc
<Jesli chodzi akurat o te zawody> Teraz mysle zeby te zawody wogule sie odbyly a nie tak jak probonuja niektorzy zawodnicy zeby przekladac je zeby
ludzie podziwiali modele rc .Ale tak jak pisalem wczesniej <Jesli chodzi akurat o te zawody>

Pozdro

wydaje mi sie ze lepiej jest przelozyc zawody o miesiac do przodu skoro zaistniala taka a nie inna sytuacja gdzie warunki beda w pelni odpowiadaly rozegraniu mistrzostw niz zastanawiac sie na ktora z trzech imprez pojechac na dodatek kazda w innmym koncu polski ..... ja napewno w takim ukladzie wybiore lato , mysle ze nie jestem sam

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:00 pm 

Arkadiusz Gajzler napisał(a):
Chyba mnie zle zrozumiales .Chodzi milo mi o to ze: zawody powiny rozegrac sie w terminie 16-17 w wawie.Najmniejasz role dlamnie odgrywa publicznosc
<Jesli chodzi akurat o te zawody> Teraz mysle zeby te zawody wogule sie odbyly a nie tak jak probonuja niektorzy zawodnicy zeby przekladac je zeby
ludzie podziwiali modele rc .Ale tak jak pisalem wczesniej <Jesli chodzi akurat o te zawody>

Pozdro

wydaje mi sie ze lepiej jest przelozyc zawody o miesiac do przodu skoro zaistniala taka a nie inna sytuacja gdzie warunki beda w pelni odpowiadaly rozegraniu mistrzostw niz zastanawiac sie na ktora z trzech imprez pojechac na dodatek kazda w innmym koncu polski ..... ja napewno w takim ukladzie wybiore lato , mysle ze nie jestem sam

Ale jak odwolaja zawody elektrykow to ludzie za spaliniakow sie beda zajefajnie bawic
w dniu 16-17 a wiekszosc ludzi jezdzacych elektrykami bedzie siedziec w domu i czekac na Ludz .No tak bardzo sprawiedliwe rozwiazanie ,piszecie ze traktowaliscie sezon zimowy jak trening to po co chcecie jechac na HMP ???TO CO NAPISALEM POTRAKTUJCIE JAKO PYTANIE

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:12 pm 

Jeżeli można to chciałbym również dołączyć się do dyskusji:

Otóż, moje skromne zdanie jest takie:

Dajmy już spokój z tym przesuwaniem terminu HMP!
Jak się stało, tak się stało, nie codziennie jest taka sytuacja jak teraz.
Chcieliśmy uczcić Śmierć Papieża – Uczciliśmy !!!
Wiec trzeba pogodzić się z zaistniałą sytuacją!!!
Niech każdy pojedzie na zawody tam gdzie uzna to za stosowne, niech zastanowi się, na których zawodach najbardziej mu zależy !!!

Nie ma sensu przekładać w nieskończoność HMP!!!
Na pewno dla organizatorów jest to jeszcze większy problem niż dla nas, bo zarezerwowali hale i pozałatwiali wszystkie sprawy, abyśmy mimo zmiany terminu mogli rozegrać HMP.

A MODELARZE NADAL SA NIEZADOWOLENI!!!

Cóż mi też to nie „na rękę” bo zależy mi tak samo na Mistrzostwach jak i na Pucharze Polski.
Ale z czegoś trzeba zrezygnować !!!

MOŻE KTOŚ SIE ZE MNA NIE ZGODZIC, ALE TAKIEJ JEST MOJE ZDANIE !!!

Pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR /

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:19 pm 

Tu musze sie zgodzić z klegą niekiedy trzeba coś wybrać a organizatorzy już załatwili wszystko i teraz znów mają odwołać ? wyjdą chyba przez nas na idiotów , bez urazy ..

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 12:27 am 

Pozdro

Jednak nie kapujesz...!
Jak coś się nie rozwija w tym świecie... to wcześniej czy później umiera..
i to jest naturalne!
Zakładając, że każdy zawodnik przyjął by taką postawę jak TY
to RC w podziemiach bujało by się w tym kraju do wymarcia zawodników w poszczególnych klasach i koniec!

Uważam, że tego typu egoistyczne wywody zawodników na forum szkodzą, a nie pomagają w rozwoju tego sportu.

Na szczęście u naszych sąsiadów, zawodników RC nie brakuje - są ich setki lub może tysiące i z tego nalezy brać przykład.

Bez reklamy nic nie mamy.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 7:50 am 

Sławek Siw. napisał(a):
Pozdro

Jednak nie kapujesz...!
Jak coś się nie rozwija w tym świecie... to wcześniej czy później umiera..
i to jest naturalne!
Zakładając, że każdy zawodnik przyjął by taką postawę jak TY
to RC w podziemiach bujało by się w tym kraju do wymarcia zawodników w poszczególnych klasach i koniec!

Uważam, że tego typu egoistyczne wywody zawodników na forum szkodzą, a nie pomagają w rozwoju tego sportu.

Na szczęście u naszych sąsiadów, zawodników RC nie brakuje - są ich setki lub może tysiące i z tego nalezy brać przykład.

Bez reklamy nic nie mamy.

Ty tez chyba mnie nie kapujesz.Ja wiem ze jak cos sie nie rozwija to potem umiera .Ale powiedz mi co ja usmiercam.NIemam egoistycznego myslenia.Jezeli niepotrafisz zrozumiec mojego toku myslenia no to juz trudno.Ja nikomu nieszkodze. A teraz tak nie na tamat :.....poszczegolnych klasach i koniec! to jest forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec nikt tu nie decyduje czy to koniec czy poczatek.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 1:01 pm 

to jest forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec ....

W 100% się zgadzam z Aureliuszem!!!

To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie !!! Pozostali „forumowicze” nie muszą się zgadzać z tym, ale na pewno powinni to uszanować!!!

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 8:06 pm 
Raflee

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Nieporozumieniem jest to że dorośli ludzie dali sie wciągnąc w dyskusje młodym (Maciek Litwin, Rafał Małczyński i inni) którzy oparli swój start w MP o pogrzeb Ojca Świętego i swój wyjazd do Rzymu na pogrzeb.
Uważam że jest to TYLKO i WYŁĄCZNIE wybór tych osób i dostosowywanie większości która już poukładała sobie plany związane z wyjazdem na MP - do garstki zawodników zakrawa na kpinę. Niestety.

Jak tam wolisz... ja szczerze powiem, ze nie wiedzilem o tym ze zaowdy sa przesuniete a i tak pojechalem. Jak ktos nie wierzy to moge wyslac foto (nawet nie jedno) z Watykanu... Ja naspailem kilka postow w tamtym temacie i zostawilem go w spokoju, bo nawet mi sie nie chcialo czytac, jak wszyscy sie przekujnuja nawzajem co i jak lepiej... napisalem kilka postow ze swoim zdaniem i spokoj. Ja dokonalem swojego wyboru i jak widac organizatorzy tez.

Przykro mi ze niektorzy tak to odbieraja

A dla tych co zeby uwierzyc musza zobaczyc:
http://img213.exs.cx/my.php?loc=img213& ... 0895vz.jpg
http://img213.exs.cx/my.php?loc=img213& ... 0762pd.jpg

Osoby ktore chcialy jechac a nie pojechaly maja czegos zalowac... bo rzeczywistosc byla zupelnie inna niz w mediach mowili... a strata wielka (dla mnie napewno wieksza niz gdybym stracil final MP)

Co do zawodow 16-17 - spoko, bo mi obojetne kiedy beda...

PS. Zgadzam sie z Aurelem i mam nadzieje, ze nastpenym razem nikt sie nie bedzie czepal tego ze mam inne zdanie od "wiekszosci"...

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 3:09 pm 

Czytam sobie to forum i ogólnie całą sytuacje obserwuje i oczom nie wierze! Trzy imprezy w ten sam weekend!! Nie ma kiedy rozgrywać zawodów!! Brakuje terminów!!
Może w końcu ta sytuacja da komuś do myślenia i przełamie się w Polsce tendencja do nierobienia zawodów w wakacje. DWA MIESIĄCE niewykorzystane!! 9 WEEKENDÓW!! Nóż mi sie w kieszeni otwiera kiedy widze poupychane zawody w maju i czerwcu a w wakacje kiedy młodzież ma wolne (jednak większość zawodników) PUSTO!!!
Przemyślcie to koledzy

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 3:29 pm 

BURDEL TOTALNY BURDEL...

MIECZYSLAW BAŚ
KRAKOW

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 6:33 pm 

Tomek, nareszcie powiedziałeś to co myslę (nie tylko ja) od ukazania się kalendarza imprez na sezon 2005, zresztą pisałem już na ten temat jakiś czas temu.

W przyszłym sezonie proponuje zorganizowac wszystkie zawody w jednym miesiącu, zostanie 11 miesięcy na przenoszenie zawodów.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 6:41 pm 

Nie tylko mlodziez,bo i ci ktorzy pracuja w wakacje latwiej dostana urlop.Do klasyfikacji MP nie licza sie wszystkie imprezy,wiec jak ktos by jechal na karaiby to moze wybrac taki termin ze opusci jedna,gora dwie imprezy i w zaden sposob mu to nie zaszkodzi.

Pozdrawiam zdrowo myslacych.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona