Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 26, 2026 12:08 am

Autor
PostNapisane: Cz kwi 07, 2005 8:38 am 

Nie wiem kto podjął taką decyzję bez uzgodnienia tego ze mną ale to jest beszczelne, jest przecierz kalendarz imprez którego się trzymamy, obowiązują tu jakieś zasady, jak można samemu przenosić imprezę na inny termin w czasie którego jest inna , zaplanowana 7 miesięcy temu impreza, zaproszeni goście, Prezydent Tarnowa, itd. Czekam na wasze opinie.
Wojciech Brajowski
Tarnów[/b]

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 07, 2005 9:37 am 

bylem mocno przeciwny przenoszeniu tych zawodow na jakikolwiek inny termin, jak zreszta duza czesc osob ale niestety przez tak naprawde dwoch krzykaczy widac zostaly podjete decyzje i teraz to mozemy juz sobie tylko pogdybac. Nie jestem zachwycony ze tak sie stalo bo kazdy poplanowal sobie wolne weekendy juz dawno temu a tu bach i 3 imprezy w jeden weekend.

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 1:07 am 
Administrator forum

Wojtek, zapytaj mieszkańca Tarnowa niejakiego Macieja Litwina co miał tak naprawde na celu pisząc posta który wiązał pogrzeb Ojca Świetego z naszymi zawodami i od którego cała zadyma się zaczęła :(

Moja opinia: raczej pokrywa się z opinia Janka Pasiuta - do Tarnowa i tak przyjedzie więcej ludzi niż na MP do Warszawy.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:30 am 

W Tarnowie ma nie byc zawodow wiec wszyscy przyjada do Warszawy albo w ramach protestu beda siedziec w domach. Tarnowiacy jesli bedziecie mieli zal, ze nie ma u Was zawodow to chyba wiecie do kogo sie o to zwrocic? Czy mam wymienic z imienia i nazwiska?

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 9:36 am 

Witam.
Jako organizator zawodów w pełni popieram organizatora z Tarnowa Kol. Brajowskiego.
Tylko organizatorzy wiedzą ile spraw należy dużo wcześniej załatwić aby zawody zostały dobrze rozegrane i odpowiednio zakończone.
Ekipa z Nowego Sącza miała załatwiony "bus" i wszystkie pozostałe sprawy na pierwszy termin na drugi wszystko jest nieakutalne.
Teraz czekamy co z tego wyniknie ?
Pozdrawiam.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 5:32 pm 

Jasiu . Nóż się w kieszeni sam otwiera . Do czego to doszło . Ktoś komuś odwołuje zawody . Chyba śnię . Brak słów . Chciało by się powiedzieć ; gówniarzeria .

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 09, 2005 7:20 pm 

Lesiu
Spokojnie. Cenzura na forum jest i wszystko czyta.
Niebawem posypią się bany. Marek na razie zablokował post. Ja się nie będę „tyrtolił” z gówniarzami.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 10, 2005 10:30 am 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Wojtek, zapytaj mieszkańca Tarnowa niejakiego Macieja Litwina co miał tak naprawde na celu pisząc posta który wiązał pogrzeb Ojca Świetego z naszymi zawodami i od którego cała zadyma się zaczęła :(

Moja opinia: raczej pokrywa się z opinia Janka Pasiuta - do Tarnowa i tak przyjedzie więcej ludzi niż na MP do Warszawy.

Moje zdanie jest takie że taki układ komuś pasował. Bardzo szybko zostały odwołane zawody w Warszawie i to w zasadzie bez poważnego problemu. Koledzy z Wawy zaproponowali rozłożenie toru w czwartek , lub nawet w sobotę rano - często zawody miały i tak większe opóżnienie.
Problem jest i to duży. pokrywają się trzy terminy imprez , a co by było gdyby nie gyło urządzenia w Jelczu?
Bardzo żle się dzieje, nie winię Maćka Litwina bo jako jednostka nie byłby w stanie odwołać imprezy dla tak wielu osób.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 10, 2005 12:23 pm 
Raflee

Marcin Derewiński napisał(a):
niestety przez tak naprawde dwoch krzykaczy widac zostaly podjete decyzje i teraz to mozemy juz sobie tylko pogdybac.

Wiesz co... nie bede tego komentowal. Wejdz do dzialo dla zawodnikow bo tam juz cos bardzo podbonnego pisalem...

Przyczepiliscie sie do tego, ze ja i 2 Mackow napsailismy swoje zdanie - tzn. zeby przesunac zawody i odrazu... przesuniete - oczywiscie nasza wina. Ludzie pomyslcie czasami troche... to organizator podjal decyzje a nie my. Jesli ktos tego jeszcze nie pojal to chyba jest jakis specilany... ja do Watykanu pojechalem i sie bardzo z tego ciesze chociaz nie wiedzilem, ze zawody zostaly przelozone... jak ktos ma jeszcze watpliwosci podobne do Marcina to niech napisze, bo nie lubie czergos takiego... nie ma na kogo zwalic, to najlepiej na tych, co pisali... ludzie!!

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 4:27 pm 

Nie można winić ani Maćka, ani Rafała, za powstałą sytuację - decyzja o przesunięciu zawodów nie należała do nich, oni tylko - jeden w mniej, drugi w bardziej kulturalny sposób wyrazili swoje zdanie. Jak już wcześniej zauważyłem, decyzja o zorganizowaniu HMP w terminie kolidującym z wcześniej zarezerwowanym Pucharem Tarnowa była zbyt szybko podjęta i zdecydowanie nieprzemyślana. Sądzę, że całkowite odwołanie zawodów finałowych również nie byłoby fair, a tak mamy chyba wreszcie optymalne rozwiązanie. Szkoda tylko, że jest decyzja z dzisiaj, a nie sprzed tygodnia.