Zaremba Filip napisał(a):
Zawody w Tarnowie były 4 zawodami dla mojego syna.Nie mieliśmy nigdy żadnych problemów.Do Tarnowa jest z Wrocławia około 360 km.Zdążyliśmy na czas.Nie wpłaciliśmy pieniędzy na czas,ale na miejscu zdążyliśmy w czasie.Do pierwszego biegu mój syn ponieważ miał nową budę zapomniał zrobić otworu na pchełkę,konsekwencją było że nie pojechał .Też mógłbym prosić o chwilowe wstrzymanie startu ale tego nie zrobiłem bo modelarstwo ma wychowywać i uczyć.Tłumaczenie że się było w piątek nie wstanie przeraża mnie,"bluzgi" z podestu też czy o to chodzi.Ja za takie zachowanie zdyskwalifikowałbym zawodnika przynajmniej na kilka eliminacji.
Co do kwarcy, kwarce zgłoszone obowiązują i koniec.Przyszedł do nas w Tarnowie Ukrainiec i kazał nam zmienić bo oni mieli takie same.Zgłosiłem to sędziemu i nie było problemu (problem miał Ukrainiec),a kupowanie kwarcy w ostatniej chwili wprowadza zamęt.
Dowód na brak doświadczenia jest też taki że problemy twożą nowicjusze,a Maciek wstydził by się "walczyć" z młodzikiem Kubą.Przecież klasyfikacja jest osobna dla każdej grupy wiekowej
Witam.
Mam prośbę do p Zaręby.
Przeczytaj kolego doładnie informację na temat kwarcy i sytuacji z nimi powiązanej w Zgierzu, nim posądzisz kogokolwiek ( w tym przypadku mnie ) o "zament". Co byś zrobił , skoro wszystkie z kwarcy które masz są do tego biegu niewłaściwe. Chyba nie spakujesz się i nie wrócisz do domu, tylko będziesz się starał kupić odpowiednie.
Zaczynam odnosić wrażenie, że na forum w RC nie mogą się wypowiadać osoby , mające swoje ( być może odmienne ) zdanie . Jest to nie mile widziane ? Widzę , iż to że mam odmienne zdanie na niektóre tematy, za chwilę zakończy się moim linczem.
Prosiłem o wypowiedzi na niektóre tematy zawarte powyżej, postawiłem konkretne pytania i. Stawiam kolejne: Dlaczego nikt z Was do nich się nie ustosunkował, do tej pory,? Dlaczego np. Nikt jasno nie powie co na temat kwarcy i sytuacji w Zgierzu mówi regulamin ? Rozumiem, iż lepiej jest wyciągać , z kontekstu wypowiedzi, cytaty, które wypaczają sens całej wypowiedzi. Jeśli o to chodzi to , zadaję sobie pytanie : Co ja tu robię ?
Pozdrawiam
Robert Goś