Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 5:45 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 2:01 pm 

.... nie wiem jak zaczac ten najbardziej chyba smutny temat na forum rcauto....

niestety musze poinformowac wszystkich z wielkim ubolewaniem i zalem ze nasz kolega Jeremi Ochociński nastepnego dnia po zakonczeniu zawodów w Zgierzu to jest w poniedzialek zginał smiercia tragiczna.
Data pogrzebu jest jeszcze nieznana.

Chcialem do tej bardzo smutnej wiadomosci dodac otuchy Panu Jackowi naszemu koledze i jego zonie oraz bratu Jeremiego i powiedziec głośno ze jestesmy z Wami calym sercem i dusza ,myslami pomagamy Wam przetrwac te najgorsze chwile w waszym zyciu .JACKU JESTESMY Z WAMI !
Szczere kondolencje Gajzler Arkadiusz :cry:

Jesli jest ktos kto czuje potrzebe dolozenia sie do pozegnania naszego kolegi to prosze o kontakt ze mna na mail arek@hpiracing.pl .W imieniu wszystkich modelarzy z calej polski przyjedzie na cmentarz grupa kolegow z Lodzi i okolic ktora pozegna Jeremego. Chcial bym tez aby wszyscy w dzień pogrzebu wyłaczyli swoje emblematy na tym forum.
Był jednym z nas :cry:

Ostatnio edytowano Śr mar 09, 2005 4:52 pm przez Arkadiusz Gajzler, łącznie edytowano 3 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 2:30 pm 

To tragiczne jak ludzie szybko odchodza :cry:
Dolanczam sie jak moge do kondolencji...
Choć Jeremiego osobiście nie znałem to twierze że wielką strata jest stracić z naszego grona takiego czlowieka.
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 3:27 pm 

Moje kondolencje , służę swoją pomocą.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 6:02 pm 

jest mi na prawde bardzo przykro i nie wiem co powiedziec, tym bardziej ze w niedziele po zawodach osobiscie zegnalem sie z jeremim. Dolaczam sie calym sercem i skladam naglebsze kondolencje jackowi i calej jego rodzinie. :(

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 7:14 pm 

Jako rodzice przeżywamy wielką radość przy narodzinach naszych dzieci. Póżniej całym sercem oddajemy się im, patrząc jak rosną, jak poznają świat. Próbujemy ochronić ją przed czychającymi niebezpieczeństwami. Wiele razy nam się to nieudaje. Oni wiedzą lepiej, nie chcą przyjmować naszej pomocy. A czasami zwyczajnie nie ma nas w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. I wtedy nie jesteśmy w stanie zapobiec przeznaczeniu. Olbrzymi jest ból najbliższych tracących jabliższą osobę. Ale neiwyobrażalny jest ból rodziców po stracie własnego dziecka. Wtedy cały świat wali się w jednej chwili. I wtedy można odebrać jako ironię losu że to rodzice żyją i muszą odprowadzić do miejsca wiecznego spoczynku SWOJE DZIECKO. Pozwól Jacku że jeszcze raz tą drogą złoże kondolencje na Twoje ręce dla całej Twojej rodziny. Ale muszę Ci powiedzieć tym wszystkim widzę nutkę optymizmu. Daje mi nią Twoja aktywność na forum w sprawach nas wszystkich. Mam nadzieję że pozostaniesz z nami. Mam też nadzieję że uda się zrealizować plany o których mówiliśmy. Macie z żoną dla kogo żyć. A warto. Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 7:34 pm 
Raflee

Ja sam nei wiem co powiedziec... nie moglem poprostu uwierzyc. Panie Jacku, bardzo Panu wspolczuje... :( a jeszcze w niedziele widzielismy Jeremiego na zaowdach... :cry: jestem caly czas w szoku :(

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 7:50 pm 
Administrator forum

Jacku, składam Tobie i Twojej rodzinie najgłebsze kondolencje.

Aż trudno mi jest uwierzyć w to co sie stało.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 8:19 pm 

Łączę się w ubolewaniu nad stratą Jeremiego z Całą Rodziną .

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 8:54 pm 

wciaz nie wierze w to co sie stało jest mi naprawde przykro...składam najszczersze kondolencje...

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 9:16 pm 

[ '] [ '] [ ']
:(

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 9:58 pm 

Jacku - łączę się w szczerym bólu z Tobą i Twoją Rodziną - składam najgłębsze kondolencje.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 09, 2005 10:34 pm 

Drogi Jacku. Jeszce raz dołączam szczere wyrazy współczucia. :( Brak mi słów po tym jak w niedzielę razem w trókę rozmawialiśmy. Grzegorz.

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 9:02 am 

Długo zbierałem się, żeby coś napisać, bo ogrom tej tragedii mnie przytłoczył...

Co czuje Jacek i jego rodzina w tej chwili najlepiej może wiedzieć ten, kto sam jest rodzicem - słowa Pana Żelazo w najlepszy chyba sposób to wyrażają. Większość z nas nie posiada (jeszcze) dzieci, więc możemy jedynie wyobrażać sobie jak to jest - musi to być najgorsza rzecz w życiu, kiedy twoje dziecko, dla którego żyjesz, pracujesz, chronisz i o które dbasz jak o najcenniejszy skarb - odchodzi...

Obserwowałem parokrotnie Jacka, Jeremiego i Dominika na zawodach - widziałem olbrzymie zaangażowanie Jacka w starty synów oraz ogrom wsparcia z jego strony - stąd jestem przekonany, że zarówno na zawodach jak i w życiu codziennym Jeremiemu na pewno nigdy nie brakowało wsparcia i pomocy ze strony rodziców i zawsze mógł na nich liczyć. Jego krótkie, co prawda, życie było więc na pewno szczęśliwe. Niech więc jakąś pociechą dla Ciebie Jacku i Twoich bliskich będzie to, że Twój syn odszedł zanim dane mu było zapoznać się z troskami i ciężarami, jakie niesie ze sobą dorosłe życie... Tak to już jest, że śmierć jest częścią życia i choć często nie możemy się z tym pogodzić – nie mamy na to wielkiego wpływu... ... Chciałbym, żebyś wiedział, że w tych trudnych dla Ciebie i Twojej rodziny chwilach jesteśmy z Wami.

Życie toczy się jednak dalej, trzeba patrzeć w przód, a nie za siebie. Masz Jacku żonę, masz drugiego syna – masz więc nadal dla kogo żyć i starać się. Pamięć o Jeremim pozostanie wśród nas, a czas zagoi rany...

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 5:18 pm 

Strata dziecka, szczególnie tak młodego, przed którym otwiera się dopiero świat, jeet zawsze czymś szokującym. Jednak żyć, a jest dla kogo, trzeba dalej.

Pozwalamy sobie dołączyć do grona zawodników i złożyć na ręce pana Jacka szczere kondolencje i połączyć się wraz z Nim j jego rodziną w bólu jaki czują po stracie dziecka.

Gosiu - Robert Goś
Gosiu Junior - Kamil Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 5:39 pm 

Jeremiego będziemy żegnali we wtorek 15 marca, o godzinie 13.30 w kaplicy Kościoła Rzymsko-Katolickiego, a zaraz potem na Cmentarzu Katolickim na Dołach (ul. Smutna) - pomyślcie o nim wtedy.
Dziękuję wszystkim, którzy do mnie dzwonią, piszą maile lub posty na forum - naprawdę bardzo nam w ten sposób pomagacie. Nie sądziłem, że będzie tyle życzliwych osób - dodaje nam to sił, których bardzo potrzebujemy.
Jeszcze raz dziękuję.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona