Ja rok temu w lutym kupowalem od rajdusa opony na hale - doradzil mi zeby kupic Take Off CS22, do tego dal mi jakeis niebieskie wkladki - srednie/twarde ktore ladnie wypelily mi oponke... przejezdizlem hale, ostatni sacz i teraz ostatnie finaly w lodzi i model trzymal mi sie dobrze tylko, jak sie je dobrze posmarowalo...
A zanim zamowilem ostatnio paczke dla mnie i Arka wypatrzylem w jakims setupie do mojego modelu ze ktostam na jakis zaowdach wygral chyba z silnikie 23T (nie jestem pewien) wkazdym razie nie open na kolach przod Sorex 24R - wkladka Firm A a na tyle Sorex 28R i wkladka taka sama jak z przodu... narazie mam oryginalne sprezyny i olej ale za niedlugo zobaczymy jak te oponki sie sprawuja
A co do wkladek to nie wiem... ja mam 2 kpl. na srednich i jeden (na asfalt) na twardych. Mialem jeszcze jeden na miekkich hudego, ale ostatnio na zaowdach mi sie rowki w oponach porobily
Jak juz chcesz sklejac te kola to ja radze wsadzic Ci te mediumy i skleic z tego np. 20R na przed i 24R na tyl. Tyl powinien sie dobrze na nich trzymac, jak mowisz ze akusa masz z tylu a przod bedzie mial bardzo miekkie oponki, wiec tez powinno byc dobrze
To jest tylko taki moje zdanie... ja expertem nie jestem, ale ja bym tak to zrobil
Pozdrawiam
Raflee