|
Witam wszystkich co prawda temat już takowy jest o Gorzowie ale ten tyczy się innej kwestii. Otóż chciałbym razem z osobami zainteresowanymi stworzyć tor w Gorzowie wspólnymi siłami, było by wtedy do zrealizowania. Co do miejsca toru napisze poniżej. Chętne osoby zapraszam do kontaktu na skype: osia86 "Krzysztof Imbierowicz)Lubuskie lub GG:5659642 Plany toru, koszt inwestycji itd w trakcie. Jeżeli są osoby zainteresowane i chcą w Gorzowie tor offroad proszę o kontakt. Wiem że są chętni którzy chcieli by w końcu w Gorzowie coś takowego mieć, mają swoje pojazdy rc ale leżą w piwnicy bo znudziła się jazda na parkingach NOVAPARK,Askana czy po prostu chodniki ew. drogi szutrowe. Miejsce które ja bym proponował do wykorzystania na tor to poligony przy ul. Myśliborskiej/Szczecińskiej. Która dokładnie lokacja jeszcze do przemyślenia, byłem na części od strony EuroAgdRtv tak zwana część małpi gaj i jest parę fajnych lokacji na wykorzystanie. Jedna osoba nie jest w stanie tego wykonać ale wspólnie jest to do zrealizowania. Wiec jak na razie czekam na odzew od was i zainteresowanie czy w ogóle one będzie, a resztą spraw i objaśnień przerobili byśmy sobie na spotkaniu. Więc tak jak napisałem jak na razie czekam na zainteresowanie, wiadomo znajomi mają znajomych którzy może i by chcieli lub chcą mieć swój tor w GW. Jeżeli macie znajomych którzy mają swoje RC też zadajcie im pytanie czy chcieli by pomóc serdecznie wszystkich zapraszam.
Pozdrawiam. Krzysiek
|