Witajcie!
Mam do sprzedania 2x HB Minizilla.
1. Jedna sprawna, z konwersją na silnik 540, stan dobry, wszystkie mechanizmy sprawne, model jeździ, ma lekkie luzy w układzie kierowniczym, ale można to z łatwością wyeliminować. Model ma karoserię standardową HB w stanie bdb. Chyba oprócz mocowania kół, wszystkie śruby oryginalne. Ogólnie model używany ale sprawny. Minus to urwana antena w nadajniku (używałem innego) - ale nawet wymiana nadajnika, to groszowy koszt. Mam do niej jeden pakiet, ale w pojedynczych celach - mogę komuś dorzucić, jeśli chce go na nowo polutować, ale nie daję gwarancji że on jeszcze działa. Model ma zainstalowany regulator LRP.
2. Model, a raczej to co z niego zostało, jest niekompletny - niestety nie da się z niego złożyć całości, kupiłem go w takim stanie jako bazę części oraz w celu konwersji hb na coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=tGHMG7z1z88Niestety na chęciach się skończyło

Model jest bez elektorniki, ma karoserię Chevy w stanie dst (popękana paka). Jeśli będzie zainteresowanie, porobię zdjęcia modeli.
Za oba modele chciałbym uzyskać 280zł + wysyłka. Cena do negocjacji. Pytania proszę kierować na PM lub tel 792486248