devilsplaything napisał(a):
PIOTREK_383 napisał(a):
siwytd napisał(a):
Nie lepiej kupic od razu z napedem bl?
Nie, nie lepiej. Za różnice w cenie (300-400 zł) kupisz lepsze combo, niż to co tam siedzi.
A za tę kase razem (800-900zł) można kupić dużo ciekawszy używany model :] A argument "co bedzie jak mi sie nie spodoba RC" jest zupełnie z d..py. Róznica jest taka, ze niezły sprzęt sprzedasz za jakąś przyzwoitą kase, a taką Stradkę za grosze.
Do "devilsplaything " ,Z całym szacunkiem... wybacz kolego, ale ten argument jest dla mnie ważny, nie wiem jak Ty, ale na tę chwilę jestem jedynym żywicielem rodziny, mam żonę i 3 letniego synka. Chcę mieć jakieś hobby , a że od zawsze chciałem mieć coś takiego (a rodziców nie było stać) to chce spełnić marzenia z dzieciństwa, pozatym lubię "grzebać" w sprzęcie elektronicznym (mój zawód

). Dlatego taka decyzja. Uwierz mi, przymierzam się do tego od 2lat, każdy ma "kryzys wieku średniego", moi rówieśnicy kupują Harleye i innego tego typu zabawki... mnie to nie ciągnie. Cały czas marzę o RC

Stąd moje plany, poczyniania

Postanowiłem wkońcu przestać o tym czytać, tylko spróbować

Pewnie są tacy co mnie zrozumieją

Lubię grzebać w sprzęcie (jak cos służę pomocą w IT

) i już teraz wiem że to będzie dobry wybór, nie chce po prostu przesadzić na początek. Mam 99% pewności że to będzie dobry wybór. Stąd moje pytania, wątpliwości itp.

Ci którzy zrozumieli serdecznie pozdrawiam

... Ci którzy nie zrozumieli, pozdrawiam jeszcze mocniej.... - kiedyś zrozumią

:)
P.s. używany model. Każdy z nas pewnie doznał tego uczucia jak to jest wyciągnąć z pudełka coś nowego i tym się bawić.

To już nie to samo co "używany"