Witam ponownie
1)Im wyższa wartość C tym pakiet staecza na krucej bo oddaje więcej prądu?
2)Wasze odpowiedzi są trochę sprzeczne. Nie wiem czy ta wymieniona przeze mnie jest wystarczająco dobrej jakości i wytrzymałości ale ma wtyk do traxxasa który pasowałby do modelu jaki niedługo kupię. Jeżeli pakiet jest ROAD APPROVED to ma jakieś inne zabezpieczenia, ochrony?
3)Chcę kupić także Turnigy Accucel 6 (chyba że macie inne propozycje) i nie wiem jak dobrać parametry. Napięcie wejściowe tej ładowarki to 11~17v a moc to 50w czyli zasilacz musi mieć właśnie takie napięcie wyjściowe w tym przedziale a amper musi być taki żeby moc wynosiła >50w, tak? Jeżeli np. w zasilaczu będzie 15v i 4a to będzie wystarczający nadmiar mocy, dam rade tym naładować paket prądem 6A 2s? (bo nie moge sobie wbić do głowy że jak z zasilacza wydzie np. 4A to będe mugł ładować prądem 6A) Wiem że troche banalne pytania ale chcęsię zapoznać z tematem.
4)Zasilacz 12v 5a będzi dobry do takiej ładowarki, bo znalazłem też takie taniochy co mają sprawność 80% czyli będzie słabo, tak?
5)Czy kable/pakiety trzeba dodatkowo zabezpieczać przed wodą/piachem?
Znów dużo pytań, wiem, jak jakiś nieogar

Dzięki za odpowiedzi wyżej. Proszę o odpowiedzi na te pytania jak i te z poprzedniego postu.
Pozdrawiam