Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:00 pm

Kto ze Szczecina jest za zbudowaniem u nas toru??
ZA 38%  38%  [ 3 ]
PRZECIW 63%  63%  [ 5 ]
Liczba głosów : 8
Autor
PostNapisane: N sty 02, 2005 3:23 pm 

Piszcie wszyscy ze Szczcina!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 02, 2005 4:09 pm 

Dlaczego są aż dwa głosy przeciw?? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: N sty 02, 2005 4:36 pm 

Ja nie jestem ze Szczecina ale niech kazde miasto ma swoj tor rc!

Tytuł:
PostNapisane: N sty 02, 2005 5:11 pm 

ThX Dasiek dobry masz pomysl... :D

PostNapisane: Pn sty 03, 2005 1:16 pm 

Mario3 napisał(a):
Piszcie wszyscy ze Szczcina!!!

to juz drugi post tego typu ostatnimi czasy - powtorze pytanie - co autor chce przez niego osiagnac?
czy od tego, ze wiekszosc bedze "ZA" powstanie nowy tor w Szczecinie, Krakowie, czy Warszawie? NIE PRZYBEDZIE. Gdyby od wynikow ankiet na naszym forum zalezalo czy w danym miescie powstanie tor to juz we wszystkich miastach pow 5 000 mieszkancow i w polowie wsi bylyby tory...

zamiast pisac tego typu bezproduktywne posty proponowalbym isc do najblizszej modelarni i zapytac sie "dlaczego w naszym miescie nie ma toru?" wiesz dlaczego? bo nikt w z wladz miasta nie wie, ze w ogole taki tor jest komukolwiek potrzebny... a jak ktos nawet przedstawi taka potrzebe wladzom miasta to zaraz na wstepie otrzymuje pytanie: a kogo reprezentujesz? no, hm..., to jest modelarzy! - odpowiada nasz bohater, na to dostaje kolejne pytanie: no, fajnie, a co wy reprezentujecie - macie jakąś formalną strukturę, jesteście jakimś klubem, stowarzyszeniem - ilu w ogóle was jest? i tu, z regoly taki zapalony modelarz nie ma co odpowiedziec: noo, klubu to my nie mamy, bo nie było komu się zebrać, no jestem ja i paru kolegów, spotykamy się czasami, zeby pojezdzic, tam na drugim koncu miasta tez jest taki kolega, ktory ma dwa modele, ale jak chcieliśmy założyć stowarzyczenie (klub) to przyszło tylko dziesięciu (do powstania stowarzyszenia potrzeba minimum 15 osob), a jak uslyszeli, ze jeszcze musieli by placic skladki klubowe to zostalo tylko pieciu - reszta powiedziala, ze jak bedzie klub i tor to oni sie zastanowia czy wstapic do tego klubu. Na to przedstawiciel wladz miasta: aha, rozumiem - do widzenia panu...

Dasiek napisał(a):
Ja nie jestem ze Szczecina ale niech kazde miasto ma swoj tor rc!

Brawo Jasiu!... Znaczy- Dasiu... Rozwiazales nasze problemy! To ja poprosze dwa tory dla Warszawy - no w koncu to jest Stolyca - no nie? Krakow to rowniez - jak spiewa Kazik - "dawna stolica Polakow" - tez niech mam dwa tory, a co! I Gniezno niech ma dwa! Tez byla stolica. Trojmiasto - trzy tory!

Koniec zartow - teraz powaznie - myslicie, ze jest na tym forum chociaz jedna osoba, ktora nie chcialaby w swoim miescie czy na wsi miec toru??? Myslicie, ze ja nie chcialbym moc sobie kulturalnie posmigac jak jest ladna pogoda na asfalciku, a jak jest zimno - tak jak teraz - w hali na dywaniku? Wszyscy by tak chcieli - wiec tego typu posty nie maja sensu! To tak jakbys zrobil ankiete: "czy chcesz byc mlody, piekny i bogaty?" po pierwsze - wszyscy by chcieli, po drugie takie pytanie nie ma sensu, bo z tego, ze ktos by czegos chcial jeszcze nic nie wynika.
Zamykam temat. Mam nadzieje, ze Mario i Dasiek nie poczuja sie urazeni tym co tu napisalem - wiem, ze chcecie dobrze - jak my wszyscy :-)