No jednak jestem zmuszony jeszcze odpowiedzieć na niektóre brednie...
Adam Różycki napisał(a):
Ralf2107 napisał(a):
To już moja ostatnia wypowiedź, bo nie ma sensu dawanie rad, ...
No nikt by tego lepiej nie ujął, szczególnie głupich, albo takich, z którymi w sumie nie wiadomo co zrobić, tym bardziej jak czyta to osoba niewiele mająca wspólnego z modelarstwem, której ktoś taki jak Ty może wpierać każdą "mądrą" poradę, najlepiej tanio i od chińczyka - przecież wszyscy to wiedzą

Propozycja to nie wpieranie, za to Twój post wniósł niesamowicie wiele do tematu... Brak słów.
Zaremba Lesław napisał(a):
Przypomnij sobie temat w ,którym uczestniczyłeś :http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?f=35&t=47201
Sam byłeś "zielony" zadawałeś pytania a "wujki" dobra rada też prowadzili spór. Też miałeś Carsona tyle ,że ładowarką,a doradzali Ci Li-Po. Wiedziałeś o co chodzi?
Wiedziałem co to lipo, ale jeszcze nie byłem na to "gotowy" Ale nie bardzo widzę związek...
Dziwne,że polecasz silnik 6000 Kv a,sam taki doświadczony, ograniczasz się do 2100 Kv.
To prowokacja ? czy Pańska głupota ?
Co do pochodzenia. Jeśli znasz historię to wiesz,że moje nazwisko ,którego się nie wstydzę wywodzi się z Wielkopolski i dlatego myślałem ,że znam język polski... Okazało się jednak,że znasz się nie tylko na zestawach.
Więc czemu niby miały służyć odniesienia do pyrów i sklepu?
Kwestia Mikołaja hm.Tu też pewnie jesteś zorientowany bo Ralf to chyba imię jednego z reniferów...
6 grudnia to w niektórych rejonach prezenty roznosi Mikołaj dlatego,że tego dnia ma Mikołaj imieniny.
24 grudnia prezenty przynosi : Dzieciątko,Aniołek, Jezusek, Gwizador, Śnieżynka itp. Są też rodziny w których prezenty przynosi " Dzied Moroz..."
A na Podlasiu 24 grudnia prezenty przynosi Mikołaj, więc najpierw grzecznie trzeba się zapytać Natalii o którą datę chodzi, a później wymądrzać się w tej kwestii.
Ostatni raz to napiszę, bo faktycznie chyba nie każdy zna znaczenie znaku "?" Podałem przykładowy zestaw nadający się do modelu on raod w rozsądnej cenie (czy amator, czy zawodnik), nie napisałem "bierz tego, będziesz zadowolona".
Tym akcentem kończę, a Wy (pewnie zawodnicy) lepiej doradźcie coś zamiast robić całą stronę OT.
Żegnam.