No zawodnicze ósemki TeamC są spoko wykonane, patrząc na rozwiązania zastosowane to idą z duchem czasu i TeamC rozwija te wozy, co roku nowa wersja ulepszona o doświadczenia poprzedniego sezonu, a nie jak Caster, ze zrobili 1 wersję i się wsparcie skończyło, żadnych nowości nie wprowadzali. To mnie zachęciło by zaryzykować (no i części tanie jak barszcz). Wytrzymałość w moej ocenie nie budzi zastrzerzeń, bardzo zwrotny w przyszłym sezonie na pewno pośmigam trochę po zawodach (narazie jechałem T8 V2 tylko na pucharze w Łodzi i stawiałem pierwsze kroki z setupem/oponami na taką glinę) nie miałem żadnej części zapasowej i przez 3 dni przetrwałem

. Chyba byłem pierwszym posiadaczem w PL bo rcmodelsport jeszcze TeamC nie miał tylko ci z linku wyżej mi sprowadzili, pewnie nadal jestem jedynym który tym zdążył pojechać w zeszłym sezonie, niedużo bo model dostałem jakieś 4 dni przed pucharem ale wystarczająco by coś napisać

. W porównaniu z MP777WC którym śmigałem czuje się różnicę w przyśpieszeniu, napęd jest bardzo ładnie odchudzony i się to ładnie zbiera, jak wspomniałem zwrotność, za dużo miałem skrętu, ale modelu nie obracało bo dobrze tył trzymał można było się po kilku kółkach przyzwyczaić, ze skręt nie jest 0/1 jak w MP777, fabryczne medy sprężyny są dość miękkie w mojej ocenie trzeba by pójść na w hardy na przód. Myślę, że uda mi się pyknąć jakiś krótki test na rcauto w najbliższym czasie. Narazie mogę się jedynie fotkami z budowy pochwalić
https://picasaweb.google.com/ERCEFAN/T8 ... 0915656706 . A cała reszta wyjdzie na początku w przyszłym sezonie po wynikach, jak ogarnę jakiś dobry setup, by wózek nieco uspokoić, w każdym razie osobiście się nie zawiodłem.