torque3 napisał(a):
Rafał Iłendo napisał(a):
aj tam ***** od rzeczy, znacie treść tematu ?
Krótko i na temat bo przemo zalatany, baja działa juz na 6s jest faaaaaaaajna.
W tym tyg zawita juz nasz nowy przyjaciel mamba XL, od razu 8s i test
tym razem nagram filmik zebyście już nie płakali.
Posumowując - nie ma na tą chwile dobrego regulatora który pociągnie ponad 150A (xerun tu się kończy) i który nada się do 1:5 bezpośrednio. Mam nadzieje ze castle sie poprawiło z XL-ką v2.
Kolejny wniosek - mamy 1 bezszczotkową baję w polsce. Koszta - nie pytajcie - za duże według mnie hehe ...
Sracie wiedzą o silnikach jak trzeba - ale kogo to obchodzi ? ... Powiem jak inspektor nadzoru na budowie - po co mnie tu teorie rzucasz, pokaż jak zbudujesz.
sa dobre regulatory ---> mgm compro pisalem wyzej
MGM Compro to marzeń,jednak na chwile obecna raczej nie do spełnienia tak jak pisałem wyżej
torque3 napisał(a):
Rafał Iłendo napisał(a):
aj tam ***** od rzeczy, znacie treść tematu ?
Krótko i na temat bo przemo zalatany, baja działa juz na 6s jest faaaaaaaajna.
W tym tyg zawita juz nasz nowy przyjaciel mamba XL, od razu 8s i test
tym razem nagram filmik zebyście już nie płakali.
Posumowując - nie ma na tą chwile dobrego regulatora który pociągnie ponad 150A (xerun tu się kończy) i który nada się do 1:5 bezpośrednio. Mam nadzieje ze castle sie poprawiło z XL-ką v2.
Kolejny wniosek - mamy 1 bezszczotkową baję w polsce. Koszta - nie pytajcie - za duże według mnie hehe ...
Sracie wiedzą o silnikach jak trzeba - ale kogo to obchodzi ? ... Powiem jak inspektor nadzoru na budowie - po co mnie tu teorie rzucasz, pokaż jak zbudujesz.
''xxxx wiedza o silnikach '' haha no ladna wypowiedz:P gdyby ktos nie xxxx ta wiedza i nie pisal napiec ,pradow podbieranych przez silnik to jak bys dobral silnik do swojej pierwszej brushless baji w polsce? i koszta nie sa ogromne jak chcesz to sam zrob koncowke mocy to nie jest trudne

plytka pcb ---> elektroda.pl tam Ci wszystko wytlumacza , mysle ze nie płaczemy jak niema filmiku
kupic i złozyc to kazdy potrafi , jak zrobie koncowke mocy to pokaże

spokojnie. docelowo na 6 s do 600a bedzie + obudowa lexanowa
Panowie nie ma co sie ciśnieniować,baja powstaje dlatego że lubie coś nowego malo spotykanego,wiec nie widze potrzeby bicia niepotrzebnie piany. Projekt trwa od wiosny,dlatego że kosztuje worek siana a ja nie dostaje pieniazków od rodziców tylko sam zarabiam na swoj dom,rodzine i hobby których jest naprawde dużo
Jestem teraz mega zalatany i mam troszke problemów życiowo-rodzinnych ale XL2 + CC powinny być w niedziele postaramy sie (prawda Rafał

) wrzucić odrazu do Baji i nagrać filmik niedowiarkom
Torque3 trzymam kciuki za twój regulator i kibicuje serio,żebym miał czas sam bym staral sie też coś zdziałać
pozdro