alienshooter napisał(a):
Przeraszam ale powie coś od siebie pisze miło i normlanie do państwa i zamist odpowiedzi krytykujecie mnie ja jedynie napisałem że chcem by ktoś z forum doradził mi co wybrac ok doradziliscie mi panowie ale chciałem znać odpowiedz prostą ile kupiona Mazda rx 7 bedzie jezdziła km/h a nie dostałem odpowiedzi tylko najechaliscie namnie wiedz przeraszam jesli pisze po polsku a że nie zdużej litery odrazu dostaje brzydkie krytykujące słowa od was piszą jedynie na temat o samochodzie znacie sie na tym a ja nie i chciałem jedynie byście mi doradzili po drugie mam popsutego laptopa i nie mam niektórych cyferek ok juz nie będę pisał niektuzi są nie mili porstu może jestem nadgorlliwy ale jedynie pytałem i chciałem odpowiedzi wiedz odpowie pan ile mazda rx 7 wyciągnie mi km/h i jeszcze jakie moge do niej najlepsze zaślanie kupić i z góry dziekuje za pomoc
Naliczyłem 21 błędów... Nikt Cię nie krytykuje tylko radzi ci co musisz zrobić żeby zdobyć zaufanie,żeby rozmówca traktował ciebie poważnie.Jak zauważyłeś niektórzy zastanawiają się czy nie robisz sobie jaj i to nie tych wielkanocnych.
Zastanawia mnie też dlaczego nie możesz zrozumieć ,że czy to Mazda czy Ford to na tym podwoziu będą tak samo szybkie.Co do zasilania to w opisie modelu jest podane co jest niezbędne do uruchomienia. Napięcie wymagane to 7,4 V. Pojemność pakietu w uproszczeniu przekłada się na czas jazdy. Dlaczego wyznaczyłeś sobie taką granicę prędkości 50 km/godz. Co chcesz z tym modelem robić?
Ps.kwestię swobodnego spadania już poruszałem,z 10 piętra. To jest około 30 m wysokości.Swobodnie puszczając model osiągnie w kontakcie w przybliżeniu 87 km/godz.Oczywiście nie biorąc pod uwagę oporów powietrza.