Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 30, 2026 6:08 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz mar 29, 2012 3:06 pm 

Prosze o pomoc jeszcze chcem kupic bude tej mazdy rx 7 conie albo mustanga bude tego białego ale chcem bys mi pomugł jesli bym kupil obudowe mustanga to jaki podwozie mam dobra i co dokladne dokupic do tej obudowy pomozecie mi

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 3:46 pm 

A gdzie mieszkasz...? to będzie łatwiej.

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 3:52 pm 

w szczecinie ale bym zakupił przez internet a powszystkim jesli ktos mi pomzoe prostu podziękował małą zapłata napisał mi gosciu ze sklepu ze samochud mazda 733 do tego silnik drugi regulator i jeszcze cos noi napisałem mu czemu tak a nie mugł by wziąść slnik spowrotem a w ksozta wsadzil ten nowy lepszy a on ze tak nie mozna noto ja nie wiem juz ciezko mi sie połapac juz ztym chcem karoserie mazdy rx7 noi co ja doniej msuze dokupic dobrego by ona jeziła no te 50km to jedyne pytanie porstu kupic podwozie do tej karoseri snik osobno czy sportu jest gdzies kompletne podwozie ze wszystkim co potrzebne na osiagniecie ten szybkosci ze tylko mocuje karoserie mazdy rx7

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 4:20 pm 

W Szczecinie masz dwa kluby modelarskie.Może Ci pomogą. Po co będziesz od razu zmieniał silnik. Kup model za 599 zł. Zobacz ,a potem zmieniaj. To o czym piszesz to kwestia gustu i aż się prosi powiedzieć "ja Ci radzę zrób jak chcesz... "

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 4:45 pm 

ok posucham ciebie i zrobie tak ok ale powiedz mi ejszcze tylko jedno jaki model jest najszybszy do 1000zl z tych sportowych elektrycznych jak sadzisz który ejst szybszy mazda rx7 mutang czy mzoe jakis inny mzoesz mi jeszcze to napisac

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 4:53 pm 

i jeszcze jedno panie Lesławie a jesli bym kupił tego od conrana to bede mugł tam cos wymienic sadzi pan ze ona osiaga te 50km ten od condrada

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 5:10 pm 

Nadwozie to skorupka.Zasadniczą rolę odgrywa podwozie.Czy to będzie Mazda czy Ford z Modele-sklep to to samo.
Conrada nie znam i nie kupił bym.

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 5:17 pm 

kurde nie napisałem najwazniejszego chodzi mi teraz ju naprawde o ostatnie i kupuje czy ta mazda co ja kupie conie powiedz w przyblizeniu ale odpowiedz tak ile ona mi pojedzie km prosze ciebie odpisz nato jaka moze dwoim zdaniem taka jak kupie co widac w sklepie osiagnie predkosc tak odpisz ostni raz

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 6:30 pm 

Odpowiem Ci i to nie koniecznie w dwóch zdaniach. Forma w jakiej piszesz tu na forum jest taka,że natychmiast Admin powinien zareagować i usunąć Twoje posty. Jestem Polakiem i język ojczysty jest dla mnie świętością. Takie "poniewieranie" jak w twoim przypadku jest niedopuszczalne.
Oczywiście mógłbyś się usprawiedliwić jeśli jesteś obcokrajowcem po 3 miesiącach kursu,ale i tak wskazywało by,że spałeś na zajęciach. Może być jeszcze tak,że masz klawiaturę z cyrylicą ,której nie znasz.
Pochodzisz ze Szczecina. Jak funkcjonujesz tam z taką polszczyzną. Zastanawia mnie po co Ci model,zainwestuj w edukację,a wtedy życie i wybory będą łatwiejsze.
Ps.jeśli kogoś prosisz o coś to wykaż odrobinę szacunku do niego i pisz poprawnie. Zainstaluj sobie Mozilla Firefox i edytuj swoje posty.Zobaczysz jakie będą czerwone,nasycone błędami.
Myślę,że Google lepiej by przetłumaczyło tekst arabski na polski.

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 6:41 pm 

Jest jeszcze jedno wyjaśnienie dlaczego kolega alienshooter pisze w takim stylu. Mam kuzyna który jest niedosłyszący ma problemy z wymową i słuchem,pisze dokładnie tak samo.

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Bullet ST, Sidewinder Sv2 + Neu-Castle 4600kv Motor

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 7:42 pm 

Panie Lesławie. Admini mają o wiele ciekawsze zajęcia niż usuwanie postów pisanych "po polskiemu". Są to bardzo przyziemne sprawy, natomiast dział sprzedaży jest sprzątany w ciągu 5 min i też jest to robione w bardzo ciekawy sposób. :?

Do kolegi który szuka modelu.
Ciesz się że Pan Lesław jest na tyle dobroduszny, że chce w ogóle odpisywać na Twoje posty. Umyśliłeś sobie model z jakaś tam karoseria (jak dobrze rozumiem chodzi o mustanga), a cały czas tłumaczą Ci że to tylko karoseria którą można w każdej chwili zmienić. Zacznij pisać normalnie, jak na człowieka przystało i posłuchaj rad kolegów doświadczonych.

GG: 10157876

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 8:03 pm 

Przeraszam ale powie coś od siebie pisze miło i normlanie do państwa i zamist odpowiedzi krytykujecie mnie ja jedynie napisałem że chcem by ktoś z forum doradził mi co wybrac ok doradziliscie mi panowie ale chciałem znać odpowiedz prostą ile kupiona Mazda rx 7 bedzie jezdziła km/h a nie dostałem odpowiedzi tylko najechaliscie namnie wiedz przeraszam jesli pisze po polsku a że nie zdużej litery odrazu dostaje brzydkie krytykujące słowa od was piszą jedynie na temat o samochodzie znacie sie na tym a ja nie i chciałem jedynie byście mi doradzili po drugie mam popsutego laptopa i nie mam niektórych cyferek ok juz nie będę pisał niektuzi są nie mili porstu może jestem nadgorlliwy ale jedynie pytałem i chciałem odpowiedzi wiedz odpowie pan ile mazda rx 7 wyciągnie mi km/h i jeszcze jakie moge do niej najlepsze zaślanie kupić i z góry dziekuje za pomoc

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 8:23 pm 

Sądzę, że więcej niż 30-35km/h nie poleci po wyjęciu z pudełka.
Jak chcesz szybciej to musisz wejść na 10 piętro i się mocno zamachnąć to i 70km/h poleci ;)

Marui Big Bear
Tamiya:
-GT-01 BL
-TXT-1
Kyosho:
-959 BL
-The Boss
-Rally Sports
-Gallop MkII

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 8:34 pm 

alienshooter napisał(a):
Przeraszam ale powie coś od siebie pisze miło i normlanie do państwa i zamist odpowiedzi krytykujecie mnie ja jedynie napisałem że chcem by ktoś z forum doradził mi co wybrac ok doradziliscie mi panowie ale chciałem znać odpowiedz prostą ile kupiona Mazda rx 7 bedzie jezdziła km/h a nie dostałem odpowiedzi tylko najechaliscie namnie wiedz przeraszam jesli pisze po polsku a że nie zdużej litery odrazu dostaje brzydkie krytykujące słowa od was piszą jedynie na temat o samochodzie znacie sie na tym a ja nie i chciałem jedynie byście mi doradzili po drugie mam popsutego laptopa i nie mam niektórych cyferek ok juz nie będę pisał niektuzi są nie mili porstu może jestem nadgorlliwy ale jedynie pytałem i chciałem odpowiedzi wiedz odpowie pan ile mazda rx 7 wyciągnie mi km/h i jeszcze jakie moge do niej najlepsze zaślanie kupić i z góry dziekuje za pomoc

Naliczyłem 21 błędów... Nikt Cię nie krytykuje tylko radzi ci co musisz zrobić żeby zdobyć zaufanie,żeby rozmówca traktował ciebie poważnie.Jak zauważyłeś niektórzy zastanawiają się czy nie robisz sobie jaj i to nie tych wielkanocnych.
Zastanawia mnie też dlaczego nie możesz zrozumieć ,że czy to Mazda czy Ford to na tym podwoziu będą tak samo szybkie.Co do zasilania to w opisie modelu jest podane co jest niezbędne do uruchomienia. Napięcie wymagane to 7,4 V. Pojemność pakietu w uproszczeniu przekłada się na czas jazdy. Dlaczego wyznaczyłeś sobie taką granicę prędkości 50 km/godz. Co chcesz z tym modelem robić?

Ps.kwestię swobodnego spadania już poruszałem,z 10 piętra. To jest około 30 m wysokości.Swobodnie puszczając model osiągnie w kontakcie w przybliżeniu 87 km/godz.Oczywiście nie biorąc pod uwagę oporów powietrza.

PostNapisane: Cz mar 29, 2012 8:40 pm 

wlasnie teraz widmo kto komu dogaduje i skim mona sie tutaj doagdac z nikim spujzcie teraz na siebie jak ja pisałem a jak wy domnie takze wam naliczyłem błędów ale zasit odpowiedzec obrazacie daje sobie spokuj z takim forum

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona