Regulator niejest uszkodzony nowy ze sklepu działa idelnie czwilowo bez peoblemu wytrzymuje 100A Przy 6S A123
Dla Porównana wziołem Mambe Monster Max i przy pradzie 30A i tym samym pakiecie (czyli 6s A123) temp rosła
ok 4razy wolniej doszła do 50stopni i śadł mi pakiet
Jak bedzie chwila czasu to przeprowadze tan test z MMM ze swierzo naładowanym pakietem.
Moje wnioski są takie z tego co kiedyś znalazłem to obydwa regulatory maja taką samą rezystacje czyli 0.0003 ohms wiec maja bardzo podobną (jesli nie taka samą moc chwilowa ) Przez MMM bez problemu pociągłem 240A przez jakies 4 sekundy i zrobiła sie letnia.
Różnica zato znaczna jest w chłodzeniu W MMP jest ono naprawde malutkie więc moc ciagła nie morze być duża dajmy że regulator ma 95 procent sprawność to przy mocy np. 1000W to 50W musiał by odprowadzić rediator w co szszczerze wątpie no chyba że go będe polewać woda
i jeszcze tak dla rozjeśnienia policzyłem kiedyś tak ogulnikowo ( z czasu jazdy i pojemność pakietów )ile bierz jadace e-revo ok 60K/h po ubitym piasku leśna droga.
Ciągła płynna jazda bez przyspieszania (jechałem modelem przed samochodem akolega prowadził )
i wyszło ok 14-18A nie całe 300W .
Najwieksza moc jest potrzebna do przyspieszania to trwa bardzo krutko jesli dysponujemy 2000W w 5kg modelu
Teraz chyba już wszystko jasne, oczywiscie sa to tylko moje testy i przemyslenia