MLODY27 napisał(a):
Witam Panie Sttigg uważaj sobie , 600 zł mam na regiel lub całe combo , to że mi się regiel spalił nie sprzedaje slasha , 600 zł mam i więcej nie mam niestety ale ty oczywiście masz na wszystko mądrala , inaczej Pan idealny i wszystko kupuje na co ma chęć pozdrawiam , Panie torque3 też nie pozostawię tego bez komentarza nabijanie postów
Nabijanie postów to ja widzę ale z twojej strony. Nie chce mi się komentować twojego zaniku inteligencji, ale jak widzę takich (tu proszę wstawić brakujące słowo, nie powinno być z tym problemu

) to mi się same pięści zaciskają. Weź się zastanów co piszesz. Śmiejesz się, że ktoś nie ma 500zł na regiel, a sam kasą też nie srasz, a nawet jak byś srał to tym bardziej cie to nie usprawiedliwia.
MLODY27 napisał(a):
uważaj sobie , 600 zł mam na regiel lub całe combo
- A no to przepraszam... Kłaniam się nisko, za taką kase to pół Afryki kupić można, nie to co te marne 500zł. Po 500zł to się na ulicy przecież schylać nie warto.
MLODY27 napisał(a):
to że mi się regiel spalił nie sprzedaje slasha
- To twój wybór, tak samo jak wyborem modelarza o którym mowa wyżej jest sprzedaż modelu.
MLODY27 napisał(a):
ale ty oczywiście masz na wszystko
- Istnieje proszę ja ciebie coś takiego jak
sarkazm. Napisałeś, że 500zł to mało, a ja że 600zł to mało, ale ja posłużyłem się sarkazmem, wydaję mi się widocznym w mojej wypowiedzi.
MLODY27 napisał(a):
mądrala
- Dziękuję.
MLODY27 napisał(a):
inaczej Pan idealny
- Nikt nie jest idealny, szczególnie rzuca się to w oczy w twoim przypadku.
MLODY27 napisał(a):
wszystko kupuje na co ma chęć
- A kto tak napisał? Bo na pewno nie ja.
Jeszcze bym cię tylko prosił o poprawne posługiwanie się interpunkcją. Np. oprócz przecinków istnieją też kropki.
Mam nadzieję, że przed ewentualnym skomentowaniem mojego posta przeczytasz go w całości i ze zrozumieniem.