|
do tego co mi napsisał, że za szybko jeżdżę do myrek i wagnat
Mam pytanie do wszystkich modelarzy w Krakowie. Czy jesteście chętni zorganizować jakieś pokazy dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej pomocy (08.01.12)??? Kiedyś była już taka akcja i może byśmy się jakoś do tego przyłączyli??? - słowa xax'a
Mielieli modelaże robić pokazy, a nie małe dziecko jeżdzić sobie zabawką
wyraźnie jest napisana pokazy, wwięc niech nikt nie pisze, że nie odróżniam jazdy na torze od dowolnej innej jazdy bądź pokazów a co do tej waszej niby ucieczki, to cofnijcie się kilka stron i uprzejmie przeczytajcie, że mówiłem z góryyyyy, że o 13 wychodze, a która była? 5 może 6 po 13, chyba, że ktoś nie umie czytać z zegarka to wtedy zwracam szacunek.
Dziękuję i dowidzenia
A teraz już do wszystkich, ja zrozumiałem co zrobiłem i przepraszam, wtedy zupełnie nie myślałem o niczym, tymbardziej, że w nocy w ogóle nie spałem przez gorączke Mam nadzieje, że mi "wybaczycie" i będe mógł z wami jeszcze jeździć. Chciałbym was jeszcze zapytać jak się nazywa konto tego co mu tą zabawkę rozwaliłem, bo chce się z nim dogadać, może się jakoś uda (a na kropelce nie będzie trzymać? przecież tam niema dużych przeciążeń, a z tego co pamiętam, to ja walnąłem w jego prawą stroną na przodzie)
|