|
Witam, Do zaoferowania mam podwozie Shumachera model Mission 3. Podwozie zakupione do driftu jakiś rok temu, Przygodę z driftem zakończyłem więc brało udział w wyścigach. Przejechane ma 2 imprezy ( Eliminacje + Finały ) w klasie 540/Hobby. Do tego było kilkanaście razy na dywanowych treningach ( drift ).
W skład zestawu wchodzi: - Podwozie mi3 na paskach - 4 Opony Vtec 24R w stanie średnim - Dyferencjał OneWay do driftu - Parę części zapasowych widocznych na zdjęciach. - 2 Komplety dodatkowych sprężyn o różnej twardości. - Drobne elementy. - Instrukcja - Serwo analogowe Multiplex Mini-HD - dość szybkie z maleńkimi luzami. - Silnik szczotkowy Saturn 20T po jednych zawodach.
Podwozie w stanie dobrym+ posiada parę otarć na płycie. W podwoziu zagubiłem jeden Eclip do mocowania sworznia przedniego prawego C-huba, założyłem nieco mniejszy Eclip który trzyma, niemniej nie jest to część oryginalna. Brak oryginalnego pudełka - będzie zastępcze. Do modelu dodaje 1 Karoserię do wyboru: Lotus Elise - czarna do driftu - stan przyzwoity Mazda - czerwono czarna do wyścigów - stan taki sobie ma parę pęknięć i otarć.
Do modelu mogę dodać za dodatkową opłatą regulator szczotkowy Novak GTX bez limitu zwoi - 100 zł
Cena za model bez regulatora to 550 zł do małej negocjacji.
NIEAKTUALNE.
_________________ Xray T3'11 | Xray T3'10 | GS Racing CL-1 Pro | Futaba 4PKS Śmigłowce oraz samoloty.
|