Witam
Dziś mam do sprzedania używany model elektryczny
XRAY M18T z silnikiem bezszczotkowym mamba 25 6900kv regulatoram Tekin mini Rage. Do tego servo Alturn, 2 6 celowe pakiety ni-mh 1300mA (wystarcza na ok 15 min agresywnej jazdy i nawet 30 min spokojnej zabawy)
Model jest na przerobionej płycie dolnej i górnej (+ karbonowy wał) z włókna szklanego (10mm dłuższa płyta co poprawia prowadzenie modelu).Dodatkowo są zainstalowane stabilizatory co przekłada się na większą kontrole w zakręcie.Są też oczywiście aluminiowe półośki. Pakiet jest zabezpieczony przed wypadnięciem z modelu w pewnego rodzaju wanience
Do modelu dodaje również:- części zamienne np wachacze kulki do zamocowania amortyzatorów itp, 4 komplety sprężyn różnej twardości, 2 normalne dyferencjały i 1 one-way, standardową płyta dolną i górną + aluminiowy wał i karoseria na kródszy rozstaw osi (niebiesko-srebrna) i normalna pomarańczowa, 5 kompletów kół, instrukcję z xray'owskim certyfikatem
Dodatkowo mogę dorzucić aparature Multiplex 301
Model jest naprawdę szybki i dobrze się go prowadzi. Można dobrze się nim bawić zarówno na dworze (dodaje 2 komplety opon terenowych więc można spokojnie śmigać po terenie) jak i na zawodach
Jeśli zdecydujesz się na zakup tego modelu, nie będziesz już niczego potrzebował
Wszelkie informacje dotyczące modelu proszę kierować na nr tel 880705535 lub na mojego maila
adriankicaj@gmail.com Wszystkie zdjęcia przesyłam na maila
Cena jaka mnie interesuje to 600zł za model do negocjacji
Mogę sprzedać też bez np aparatury i wtedy wyjdzie 500zł