|
Powiem ci że pożałujesz kupna tego modelu, ja się tak zniechęciłem do tego hobby przez model FS Racing GH-4, na początku fajnie, raz z nim wyszedłem naprawdę bajerka jeździł, 2 raz, 3 raz i w trakcie 3 jazdy miałem delikatne bum, rzuciłem okiem czy nic się nie stało i dalej go puszczałem, jeździłem może jeszcze z 5 minut i nagle słyszę trrrrrrrrrrrrr, paczę a tu cała zębatka odbierająca napęd z silnika zjechana, myślę sobie, a co tam kupię sobie nową i będzie git, przychodzę do domu wyciągam skrzynie, rozbieram ją, a tu na dodatek całe zębatki z dyfra zjechane, pfff myślę co tam kupię i będzie wszystko ok. Idę do jednego sklepu modelarskiego, 2 sklepu, 3, 4, 5, 6 a tu nigdzie nie ma tej części, zacząłem dzwonić po całej Polsce do sklepów modelarskich, a tu nic kapa, część szukam już 6 miesięcy i dalej jej nie znalazłem, jak coś to zagranicą, ale kiedy pisze maila po angielsku albo niemiecku, nic nikt mi nie odpisuje, i model teraz sobie tak stoi i stoi. Chcę sobie kupić jakiś bardziej znany model, tylko właśnie nie wiem jaki w moim przedziale gotówkowym myślałem nad kyosho DBX lub DST ale nie wiem jak to z częściami dlatego założyłem nowy temat.
edit: nie doczytałem że kupiłeś inny model
|