Niesamowite wrażenia! zabawa na pierwszym planie, a na drugim rywalizacja... atmosfera wyjątkowa... każdy czuje się "swojo" bez względu na to czy jest początkującym zawodnikiem czy bardziej profesjonalnym... naprawdę, kawał dobrej roboty ze strony teamu HPI... zasady proste, dużo humoru, są to zawody dla wszystkich, bez względu na wiek, czy umiejętności... i coś jeszcze... ale nie powiem co... to trzeba przeżyć scigając się z kolegami, (a sędzia mówi że masz szansę pobić swój najlepszy wynik) bezcenne...
dla wielu kontrowersyjne jest ściganie się na oponach T-drift i jeżdżenie na czas... ale pomysł jest naprawdę super... pamiętajmy że chodzi o zabawę... a tej nie brakuję... na tych zawodach byłem po raz pierwszy, i napewno nie ostatni...
dziękuje wszyskim zawodnikom... oraz szczególne podziękowania dla zespołu HPI...
i jeszcze jedno.... nawet będąc słabym zawodnikiem, można zdobyć np. nagrodę główną... jest to również ciekawe... odbywa się to poprzez losowanie nagród, co daje tyle samo emocji co same zawody...
pozdrawiam serdecznie...
Michał Śmigiel...
ps.. nie było lekko.... zająłem 8 pozycję... z której jestem i tak bardzo zadowolony...