Właśnie założyłem łożyska do modelu który wczoraj kupiłem. Jest to Vanguard produkowany przez Acme. Modelik ma bardzo dobre możliwości regulacyjne, jest lekki i naprawde dobrze wykonany jak na swoją cene (niecałe 400zł + 60zł łożyska

) Jezdzi bardzo fajnie. Model ten wymaga coprawda dopracowania kilku elementów takich jak towery aportyzatorów bo są z zbyt miękkiego plastiku ale ja właśnie je zrobiłem z płyty węglowej i teraz są ekstra, pozatym detalem jest jeszcze pare drobiazgów ale niesą to jakieś straszne przeróbki. za te 400zł dostajemy: podwozie z kompletem kół, karoserje alfy 156, 3 radjatory na silnik, silnik 540 (nienajlepszy ale dla początkujących starczy), amorki olejowe, stabilizator przechyłu w zakrętach, komplet naklejek, dwie rurki na antene, i oczywiście pudełko
Ja mimo że kupiłem ten model tylko poto żeby mieć czym startować w zimie, gdy niema zawodów dla spaliniaków to niewiem czy go niezostawie bo jest naprawdę niezły. oto fotka poglądowa:
http://levis87.w.interia.pl/szablon_obrazki/stronne.JPG
A jeśli ktoś by chciał sobie taki sprawić to mogę podesłać więcej fotek i strone firmy sprzedającej te modele.