Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 17, 2026 5:43 pm

Autor
PostNapisane: So lip 30, 2011 2:10 am 

Witajcie.

Niestety z wielkim żalem muszę się rozstać z moim modelem. Zakupiłem go w kwietniu ubiegłego roku i od tamtego czasu jeździłem bardzo mało. Ostatnim razem bawiłem się nim na jesień. Wszystko spowodowane jest brakiem czasu i funduszy. Te ostatnie są kolejnym powodem dla którego zmuszony jestem go sprzedać. Modelarstwo okazało się być bardzo czasochłonnym hobby, a ja niestety nie mam w ostatnim czasie zbyt wiele wolnego czasu, stąd też buggy leży na półce i zbiera kurz.

Tak jak pisałem w tytule, sprzedaję cały zestaw, a więc:

Model:

- Team Associated B4 Factory Team (wyjeździłem nim dosłownie kilka pakietów, uzbierało się może 10 ładowań)
- stan bardzo dobry, jednakże nie został wystarczająco dobrze zabezpieczony przed zimą i na kilku śrubkach pojawiły się ślady korozji, schodzą jednak po przejechaniu chusteczką, więc nie jest to nic poważnego, na pewno wypadałoby go podczyścić dokładniej
- tak jak widać na zdjęciach śruby w spodniej części zostały zamieniony z imbusów na standardowe krzyżaki. Model dostałem poskładany i niestety nie mogłem ich odkręcić :/
- podobny zabieg zastosowany został w przednich kołach, jednakże w komplecie znajdują się oryginalne śruby i można sobie zmienić wedle uznania
- karoseria pomalowana na zielono, spoiler oklejony folią imitującą carbon, ze względu na niezbyt udane malowanie tego elementu. Karoseria pomalowana bez zarzutu.
- model posiada silnik Reedy Radon 17T, serwo Graupner XR-3 Race, regulator no-name, akumulator NOSRAM NiMh 4000 mAh
- opony w stanie bardzo dobrym, nieużywane na asfalcie, co widać na zdjęciach
- niestety brakuje mi jednaj spinki do karoserii, ale jeśli ktoś będzie zainteresowany zakupem, sprezentuję cały komplet spinek.

Aparatura:

- Aparatura Graupner XR-3 Race idealna, nigdy nie spadła, jak nowa, cały zestaw

Ładowarka:

- Ładowarka TURNIGY Accucell, wraz z kompletem kabli i zasilaczem 12V, 5A

Dodatkowo:

- radiator do chłodzenia
- serwo FUTABA S3151
- oryginalny wahacz od Factory Team
- oryginalne zębatki, pokrywa silnika, śruby, podkładki i inne części zapasowe...

Model i całą resztę można zobaczyć na zdjęciach: https://www.dropbox.com/gallery/23361883/1/RC?h=1f55c5

Cena jaka by mnie interesowała za całość to: 700zł. Myślę, że nie jest wygórowana, bo po przeliczeniu cały zestaw wychodzi znacznie drożej. Oczywiście istnieje możliwość wysyłki (nie wiem, jak wygląda to cenowo, bo musiałbym zważyć całą paczkę, a w chwili obecnej nie mam niestety możliwości).

Myślę, że to wszystko, co miałem do opisania opisałem.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam do kontaktu via GG: 6292369, mailowo: cichy9@gmail.com, lub telefonicznie: 889-466-757.

Odpowiem na wszelkie pytania. Dla zainteresowanych mogę podesłać także więcej zdjęć.

Pozdrawiam.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość