Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 4:19 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: Pn kwi 18, 2011 5:35 pm 

ok, czyli już je wykluczam, to co byście mi polecili?
skręt maks 200zł
gaz 150 zł

GG 13507818 - pisać, chętnie pogadam ;)
Sprzedam części SAVAGE XSS

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn kwi 18, 2011 6:58 pm 

Ja na skręcie używałem: http://www.rcwroblik.pl/Serwo+Blue+Bird ... 01,i2.html Dość dobre serwo, daje rade w truggy, miałem kilka sztuk (w kilku modelach) i żadne mnie nie zawiodło. Co do prędkości 0.15 sec to nie jest zły wynik, moc serwa też jest wystarczająca. Jeżeli wybrał byś to lub w podobnej cenie serwo to zostaje Ci pare złotówek w kieszeni :D, ale możesz je dołożyć do gazu i kupić jakiś cyfrowy sprzęt np. http://www.rcworld.pl/product-pol-82296 ... frowy.html

PostNapisane: Pn kwi 25, 2011 10:16 pm 

elOGRODO napisał(a):
Cześć.
Ano tak się składa, że posiadam dokładnie ten model, co ciekawe kupiony dokładnie w rc-team (tutaj pozdr dla ekipy ze sklepu).
Auto jeździ dobrze, bardzo stabilnie i zwrotne. Testowane versus E-Revo na MM i prowadzi się zdecydowanie lepiej, przy skrętach jest do opanowania.

Sorki ale porównałeś dwie różne klasy. E-Revo z założenia konstrukcyjnego mieści się w MT, natomiast K8T to Truggy.
Zakładam że każdy MT prowadzi się gorzej niż Truggy.
Do tego w E-revo BL masz zdecydowany nadmiar mocy wiec nie dziwi że przy fabrycznym setupie jest ciężki do oponowania ale tu myślę więcej mogli by napisać fachowcy od E-Revo.
Co do combo w K8T to z pewnością jedzie 50 km/h - ale szału nie ma.

vic_firth napisał(a):
To ja może powiem tak. Pamietaj, że świat staje sie coraz mniejszy i kupowanie części za granica to nie problem. Ja ściagam części do Hypera ze sklepów w stanach, ebay'a niemieckiego, angielskiego. Przesyłka ze stanów kosztuje mnie 5$, czyli mniej niż koszt przesyłki w większości polskich sklepów i mam ją w pięć dni od zamównia u siebie. Z wysp, przesyłka kosztuje mnie ok 20zł, a części kosztują mnie połowę tego, ile zapłaciłbym w polskim sklepie.

Marek akysz.... takie herezje pisać na polskim forum, ale z tym kosztem wysyłki polskich sklepów to masz rację. Dodam od siebie że są też takie które nie wysyłają zamówień poniżej 50 zł :D
Bo co to za klient który chce same uszczelki, czy śrubki kupić - komu by się chciało pakować to w kopertę i priorytetem za 5 zł wysłać.

Co do serw to polecam Multipexa na skręt 65129, na gaz (jeśli ktoś obstaje przy nitro lub konw. Tekno) 65131, - trzy sezony u mnie już są i trzymają się nadal dzielnie.

PostNapisane: Wt kwi 26, 2011 6:42 am 

mam c(i)astera od poł roku i jak narazie z żadnymi częściami nie było problemu.
1. caster polska - opole
- kraków, rc modele - zaopatruja sie chyba u Caster pl - Jak nie ma jakiejs czesci to wyciagaja z modelu.
2. Kraków, w tym nowym centrum modelarstwa na mogilskiej - maja wlasnym import z USA

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3