Tak więc dzisiaj doszła ładowareczka. Fajnie pieknie zarobie sobie wtyczki do pakietów i jazda. Obsługe ogarnałem z instrukcji, z resztą dość intuicyjne menu.
Ale ja o czym innym. Mianowicie chciałbym tą ładowarką ładować inne rzeczy:
- akumulatorki AA - czy to wgl możliwe a jeśli tak to koszyk zrobić szeregowo czy równolegle? I czy skoro ma do 15 cel Nixx to mogę ładować 15 akumulatorów na raz? Prosze o jakiś schemacik albo przekierowanie do innego tematu.
- telefon/mp3. Uzasadniam to tym, że jak bym jechał gdzieś na wakacje to biore accucela z kablem do zapalniczki samochodowej (od telefonu i mp3 niestety nie posiadam) oraz kable do ładowania w/w i spokojnie ładuje jakimś prądem. I tu pytanie - czy jest to wgl mozliwe? Przerobienie ładowarki od załóżmy samsunga tak aby telefon dało ładować się accucelem? Wiem że to dość chory pomysł ale jestem strasznie ciekaw... Tu sądze że dyskusja sie rozwinie/będziecie chcieli jakieś dane - postaram się odpowiadac na pytania jednocześnie zbliżając siebie samego do szukanej odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam!
Wojtek
P.S - jakby ktoś potrzebował instrukcje do accucela 6 (tylko ang.) bądź do bardzo podobnej ładowarki (po pol.) to służe pomocą. Dzięki uprzejmości sprzedawcy posiadam obie