Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 5:18 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pt sie 27, 2010 5:51 am 

Witamy.
W imieniu Organizatora Darka Stefanowicza - Firma "MODELCARS" oraz sponsorów :
Firmy "JANSPORT", Firmy "FOX-FOTO", Firmy "PROXIMA" oraz Firmy "TAXI PLUS 42 6700 100"
serdecznie zapraszamy na WIELKI FINAŁ "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 " który odbędzie sie w dniach 18-19.09.2010 R.
link do informatora i formularza zgłoszeniowego http://www.rcauto.pl/modules.php?name=I ... kaz&id=104

Lista nagród i więcej szczegółów wkrótce ( atrakcji i emocji napewno nie zabraknie)

Ostatnio edytowano Pt sie 27, 2010 8:44 am przez Jacek Pietrzak, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 6:47 am 

Jacek Pietrzak napisał(a):
....
serdecznie zapraszamy na WIELKI FINAŁ "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 " który odbędzie sie w dniach 18-19.08.2010 R.
....
Lista nagród i więcej szczegółów wkrótce ( atrakcji i emocji napewno nie zabraknie)

No i sru ,po zawodach.Nagrody chyba rozlosowano... :D

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 8:06 am 

Nie to nie scinawka albo inny wynalazek z dś tu sie walczy do konca tatusiowie organizatorzy nie ustawiają wyników z czechami i niemcami najlepszymi zreszta na swiecie . A tak nawiasem mówiąc w kazdy temacie pan ferment robi może ja to błędnie interpretuje jak zwykle zresztą odpowiedzi pana. Wypadało by troszke powagi a nie szczeniackiego zachowania i pomawiania innych, ja rozumiem patrząc rano w lustro ma sie żal do całego swiata ale cóż.

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 8:20 am 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
Nie to nie scinawka albo inny wynalazek z dś tu sie walczy do konca tatusiowie organizatorzy nie ustawiają wyników z czechami i niemcami najlepszymi zreszta na swiecie . A tak nawiasem mówiąc w kazdy temacie pan ferment robi może ja to błędnie interpretuje jak zwykle zresztą odpowiedzi pana. Wypadało by troszke powagi a nie szczeniackiego zachowania i pomawiania innych, ja rozumiem patrząc rano w lustro ma sie żal do całego swiata ale cóż.

No kolejny raz kolego kompromitujesz się na 100 % pokazując,że nie czytasz postów.Albo jeszcze śpiocha masz w oczach ,albo po prostu taki z Ciebie......Więcej Was jest takich w 100-licy?Cyba tak bo pokazują ich w TV.
Życzę wspaniałych zawodów,ale najpierw musisz znaleźć machinę czasu i się cofnąć do 18 sierpnia.U Nas ,u Czechów a nawet u Niemców 8-mym miesiącem jest sierpień.Ale najlepiej to zaczyni więcej czytać i to ze zrozumieniem.Trudno zachować powagę w stosunku do twojej osoby i do tego co piszesz.Walcz w czasoprzestrzeni....
Co do tatusiów i ustawek to na uwagi takich mydłków jestem obojętny....

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 8:25 am 

MI również wisi i powiewa pana osoba ale teks w stylu nagrody rozlosowane poziom ----------- . A co do stolicy jest nas duzo a co checie do nas przyjechać . Moje kompromitacje przy pańskich to naprawde pikuś :) . Mam tylko jedno pytanie poco szuka pan sam zwady z wszystkimi takimi tekstami? Macie swoje jezdzijcie w swoich my sie do nich nie wtrącamy puki wy nie atakujecie takimi tekstami naszych imprez zreszta idealnie zorganizowanych albo prawie idealnie bo idealnie są tylko w dś. mam wy........ na to. I nie przypominam sobie zebyśmy byli kolegami naprawde niechciał bym mieć kogoś takiego za przysłowiowego kolege. A co do osoby fałszywej i nie budzącej zaułania (mydłek) to sądze ze pan jest idealnym przykładem.

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 9:08 am 

Witam . I z góry przepraszam za to zamieszanie przez mój głupi błąd ( juz poprawiłem) . Ten tylko sie nie myli co nic nie robi.

Ostatnio edytowano Pt sie 27, 2010 1:49 pm przez Jacek Pietrzak, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 9:22 am 

Jacek ,napisałem to w sensie żartu...W kwestii losowania nagród to żadna obraza bo my stosujemy taką metodę,żeby nawet ten który debiutuje miał szansę wrócić z czymś do domu....Czy miałem dzwonić ,chyba nie bo sprawa nie była problemem.Przy okazji wyszło na jaw ,że są ludzie,którzy nie potrafią czytać.Dla nich ważny jest mój awatar i tyle.Widzisz tylko w moich postach, każdy doszukuje się słów obraźliwych.Natomiast "mędrzec"z Warszawy nie zrozumiał tego co napisałem,ale obraził:organizatorów ze Ścinawki (a jest to grupa ludzi nie tylko z Dolnego Śląska),obraził Niemców i Czechów.No i obraził wszystkich ojców ,dzieci modelarzy,a więc i Ciebie...
Prostak ,analfabeta i tyle.To piszę z pełną premedytacją....

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 9:24 am 

co się tak wszyscy spinają? pożartować nie można? :)

btw, przeczytaj uważnie drugi post w tym temacie (i to co jest cytowane)

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 9:25 am 

No więc tor ModelCars jak na razie w dobrym stanie . Dlaczego na razie ? Dlatego ,że będzie w jeszcze lepszym stanie niż jest teraz :roll:
Pogodę postaramy się zamówić więc nie powinno być żadnych problemów ze zdecydowaniem się na start w zawodach ! :)
Łódź zaprasza na zawody :!:

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 9:40 am 

wsumie nie dam się sprowokować skasowałem swoją wypowiedż

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 1:34 pm 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
wsumie nie dam się sprowokować skasowałem swoją wypowiedż

Powiem tak, nie pisz już więcej,albo zacznij pisać wtedy, jak zaczniesz rozumieć to co przeczytałeś.... :lol:

PostNapisane: Pt sie 27, 2010 1:42 pm 

Jacek Pietrzak napisał(a):
I mam olbrzymia prosbę skończ z tym obrażaniem pod wzgledem miejsca zamieszkania ( osobiscie pamietam okreslenie okreslenie przez ciebie miasta w którym sie urodziłem, wychowałem i mieszkam , wierz mi zabolało i zostało) jest to niesmaczne i nie na poziomie z którego cie pamietam .

Jacek Pietrzak
Ps Przepraszam za edit ale naprawde nie wytrzymałem

Jacek w tym mieście urodził się mój ojciec i mam dziadków na cmentarzu......A to co napisałem to była prywatna korespondencja upubliczniona przez kolejnego ....typa ze stolicy....
Ps.czy "Ziemię Obiecaną"oglądałeś ze łzami w oczach pełen żalu do Wajdy....? Chyba nie wstydzisz się historii Swojego miasta...

PostNapisane: So sie 28, 2010 12:31 am 

Witam. W związku z wątpliwosciami dotyczącymi rankingu "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE" klasy MT na stronie RC-AUTO wyjaśniam:
Moduł uniemożliwia określenie różnej liczby liczonych eliminacji w kilku klasach.
W związku z tym zgodnie z przepisami do klasyfikacji końcowej w klasie MT zaliczone są tylko 3 najlepsze eliminacje ( rozegrano w tej klasie 6 eliminacji )a nie 4 jak wykazuje ranking na ww stronce .
Zamieszczam link do aktualnego i oficjalnego rankingu w klasie MT :
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/iDj ... directlink
dla pozostałych klas obowiązuje ranking ze strony RC-AUTO :
http://www.rcauto.pl/modules.php?name=Ranking
Przepraszam za utrudnienia i spory spowodowane ww sytuacją.

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam na Finał

PostNapisane: So sie 28, 2010 7:43 am 

prosiłem jak pan cos chce powiedzieć do mnie juz nie raz zapraszam na priv a nie zasmiecanie watku. Dziękujeza zrozumiałe czytanie

PostNapisane: Wt sie 31, 2010 7:10 pm 

Witam . Właśnie firma "JANSPORT" dostarczyła nam wykaz nagród przeznaczonych na ostatnie w tym sezonie zawody naszego cyklu "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 " . Dodatkowo oprócz nagród za zajecie miejsca na podium, rozlosowane zostaną trzy nagrody wśród wszystkich zawodników uczestniczących w zakończeniu zawodów. Dodatkowego smaczku doda mini konkurs( rozegrany po biegach finałowych )
" Na najbardziej precyzyjny skok modelem do celu " .
Jesteśmy w trakcie ustalana dalszych atrakcji które uświetnia te ostatnie zawody naszego tegorocznego cyklu.
Link do nagród ufundowanych przez firmę "JANSPORT" : http://picasaweb.google.pl/lh/photo/iOK ... directlink

Serdecznie wszystkich zapraszamy - a dla nie zdecydowanych mamy takie małe Hasełko " WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ "

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona