Cytuj:
Szukałem i nie znalazłem dlatego pytam nie mnam pojecia po jaka cholere istnieje forum RC ( ktore zreszta umiera nie dziwie sie po tresci wypowiedzi pomocnych kolegów ) .
Bez obrazy ale forum umiera przez Takich jak Ty - nie chodzi mi o Tych którzy dopiero zaczynają zabawę z RC, tylko o ludzi którzy pytają o rzeczy wałkowane poraz setny, niedawno silniki BL stały się bardzo popularne, więc nie jeden pytał się o sprawy wszelakich maści związanych, z takimi napędami.
Cytuj:
nie wiem od czego mam zacząć modernizacje mojego MT
Od kupna dobrej ładowarki (od Acucella w z wyż) potem pakiety, jak padną silniki czy regiel to wtedy zacznij myśleć o BL.
Cytuj:
!(...) !(...) !(...) (...)! !
! - oznacza podniesiony ton, ja nie widzę powody do krzyku ponieważ na pytania przez Ciebie zadane, odpowiedzi można znaleźć chociażby na stronie RcAuto, np.
Silniki Bezszczotkowe
Silniki Elektryczne
Regulatory
Przełożenia
Wystarczy?
tematy te znajdują się w dziale dla początkujących na tej że stronie.
Cytuj:
Swoja droga po co wypowiadac sie w temacie w ktorym nie ma sie nic do powiedzenia ?
Gdyby nie moja dobroczynność i fakt że pamiętam swój początek niewiedział byś nawet ocb. z tymi zębatkami...
A skoro jesteś aż tak leniwy aby nawet nie zadać sobie trudu aby poszukać odpowiedzi na trapiące Cię pytania, no to już nie jest moja wina..
Ja w sumie najwięcej o napędach BL i o wszystkim z tak owymi związanym, dowiedziałem się ze swojego tematu gdzie wysiliłem się i sam szuakałem gdy byłem całkiem bezradny i już nic więcej nie mogłem wymyślić wtedy napisałem na tym forum mój wątek miał bodajże 6 stron gdzie w 85% wszystko było na temat.
Cytuj:
( Regiel – lesiste wzniesienie w obrębie danego pasma górskiego w górach wysokich)
Niech i tak, będzie za silniki w naszych modelach odpowiedzialne jest wzniesienie w górach...