Tomek Lipert napisał(a):
Dokładnie. Wystarczy zapoznać się z zasadami panującymi na forum, a dopiero później molestować administratora, jeśli coś jest nie tak.
Szanowny Administratorze, czy tu ktoś kogoś molestował? Jest to dział gdzie można pisać na dowolny temat, wiec postanowiłem tutaj pogadać na ten temat. Mówi pan "wystarczy się zapoznać z zasadami". Ależ ja czytałem te zasady, i te komunikaty o automatycznym dodawaniu statusu po 3 miesiącach. Tylko widzi pan, było tak że nikt tutaj nie wie dlaczego po tych 3 miesiącach od momentu rejestracji nie dostaje się tego statusu. A jak już się go dostanie to zaraz pojawiają się "głupie" wypowiedzi typu "a nie mówiłem?". Nie dobrze się robi od takich odpowiedzi. Ja rozumiem że może coś nie działać albo działać tylko inaczej niż by się chciało, ale mi się wydaje że prościej powiedzieć "słuchajcie, nie dostaliście bo nie mineło ileś tam dni, ale dostaniecie za jakiś czas"
Modelman napisał(a):
Widzisz ... a ja dalej nie otrzymałem ani odpowiedzi na moje pw ani nowego statusu

Nie przejmuj się dostaniesz i ty;) Jakieś 3-4 miechy trzeba czekać, i widzisz najlepiej cicho czekać bo widzę że tutaj niektórzy są źle nastawieni do nowych na forum:( Czuć taki trochę (forumowy rasizm)