tesa48 napisał(a):
Nie wiem czy ktos ma w E-maxxie 3905 zestaw ezrun 80A ... Nie wiem czy ktos to testowal...Ja to przetestowalem osobiscie. Powiedzieliscie mi,ze zestaw Ezrun 80A wystarczy do E maxxa,mial sie grzac w upalne dni,ze moge smialo kupic... Dni byly dosc chlodne okolo 15*C , teren jazdy to chodnik i niska trawa,po okolo 12 min jazdy regulator sie spalil,silnik byl dosc cieply,ale mozna bylo smialo dotykac obudowe,Zebatka atak 19,zasilanie 4S. Niestety zlisilem sie na tani zestaw 80A,teraz tego zaluje, Jestem tego samego zdania, Chinski zestaw EZRUN 80A jest za slaby do E-maxxa 3905, napewno do off-road sie nie nadaje. Teraz wiem ze trzeba bylo kupic to co kolot212,lub poprostu mambe. teraz musze spowrotem wsadzic dwa titany,a 450 zl przepadlo...
p.s: Kolot2121 ile dales za te silniki ?
No ja nie wiem dla czego Ci sie spalił. Ja mam regiel od Ezruna 80A i silnik Tork czyli MMM podpiete na 6s i żadnych problemów z reglem nie miałem. Siedzi w skonwertowanym lightingu. Waga ok 5kg. Wcześniej w rustlerze miałem zestaw 35A na 3s i nic sie nigdy nie zjarało, a długo go katowałem. A np u mojeo kumpla zaraz po wyjęciu nowego Savage fluxa z pudełka poszedl z dymem regiel od MMM wiec to pewnie kwestia pechu