Witam serdecznie,
Posiadam e-revo i jako ze oryginalne silniki i ich osiagi w zupelnosci mi wystarczaja chcialem jedynie zaopatrzyc sie w lepsze zrodlo pradu niz nimh. Lipoli nie chce gdyz jestem poczatkujacy i nie mam zamiaru zbytnio sie stresowac

Wybor padl na pakiety life i tu rodzi sie moje pytanie. Standardowy regulator ma dwa wejscia na pakiety ktore laczy w sobie szeregowo i jak wiadomo pracuje w zakresie od 14,4v-16,8v. Czy mozecie mi powiedziec w jakie pakiety i w jakiej konfiguracji musze sie zaopatrzyc zeby zmiescic sie w tych widelkach. Pomyslalem ze moga byc dwa pakiety jeden 9,9v a drugi 6,6v i oba o pojemnosci 4600mah tylko tu kolejna sprawa czy tak podlaczone pakaiety do regulatora beda sie rownomiernie rozladowywac? Jesli tak to kolejne pytanie gdzie szukac takich pakietow z takimi parametrami gdyz w polskich sklepach nie ma. Ewentualnie jakis kontakt do osoby ktora zajmuje sie profesjonalnym mozntazem z osobnych ogniw. I jeszcze pytanko czy jesli juz stalbym sie szczesliwym posiadaczem takich pakietow to czy niezbedne sa te odcinacze napiecia i gdzie szukac jakis tanich ktore beda wystarczajace. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz na w/w pytania. Pozdrawiam