Kolejne godziny mijają, a ja już nie mogę się doczekać jutra, jak dostanę samochodzik

W prawdzie nie będzie jeszcze w pełni gotowy do jazdy bo regiel i ładowarka dojdą w tygodniu (ładowarka możliwe, że początkiem przyszłego dopiero), ale mimo wszystko radość będzie duża.
I tutaj mam pytanie, co powinienem zrobić, jak otrzymam model? Chodzi mi tutaj o proces składania. Wiem, że muszę pomalować do końca karoserię (spoiler jest niepomalowany) oraz okleić ją naklejkami. Będę musiał wymienić także serwo ponieważ teraz zainstalowane jest cyfrowe FUTABA, a aparatura graupnera, którą kupiłem nie obsługuje go i trzeba będzie zamienić je z tym, które jest dołączone do apki. Niestety dowiedziałem się o tym za późno, bo domyślam, się, że to cyfrowe serwo jest lepsze.
Rozumiem, że jak przyjdzie regiel, to montuję go na podwoziu za pomocą taśmy dwustronnej tak? A kabelki podpinam według oznaczeń, czyli "+" do "+" i "-" do "-". Nie mylę się? Trochę ta cała elektronika jest dla mnie czarną magią (pewnie dlatego, że nie widziałem tego jeszcze na oczy i jak będę to miał przed sobą, to nie będzie tak źle), ale czy ktoś mógłby mi podesłać jakiś schemacik, co gdzie podpinamy?

:)