Ja też kiedyś zaczynałem i miałem mnóstwo pytań, ale szukałem, szukałem, szukałem - większość odpowiedzi znajduje się w wyszukiwarce forum

Do tego jest mnóstwo zagranicznych for takich jak rctech, tryggyracers, rcuniverse, maxbashing i wiele wiele innych.
kalaf5 napisał(a):
I jeszcze jedno
Jak Pan Zaczynał to jakie pytania zadawał?
No może Pan z tych inteligentniejszych?
Co od czytania ich głowa boli.
Prosze o odrobine szacunku
Pozdrawiam
Mądralo posty się edytuje jakbyś nie wiedział, poza tym nie pisz już nic więcej i nie pogrążaj się
gelo napisał(a):
fantomR napisał(a):
Drodzy koledzy w związku z tym że w każdym dziale jest mnóstwo kretyńskich postów z idiotycznymi pytaniami, wręcz żenującymi, czy moderatorzy nie mogą tego w jakiś sposób kontrolować? Nie tylko dawać ostrzeżenia za odświeżanie nie w terminie (Tomek Lipert)

Z grona osób które znam, nikomu nie chce się tu zaglądać, a są to doświadczeni modelarze, którzy mogli by dużo wnieść w to forum. Jednak natrafiając na debilne posty pokolenia NEO przechodzi ochota na czytanie czegokolwiek. Może by tak wprowadzić selekcję użytkowników? Debilne posty-wypad z forum na zawsze

Ja mysle ze koledze nie chodzilo o to zeby malo doswiadczeni modelarze pytali o jakies bzdety.
Raczej chodzilo o to ze niektore problemy sa tak latwe do rozwiazania ze mala glowa a wystarczy siegnac np: do instrukcji czy troszke wysilku w szukaniu na google.
Niektorzy ida na latwizne ze nawet nie chce im sie siegnac do instrukcji lub poszperac w necie.
Jak kazdy sam kiedys zaczynalem, i wiem jak to jest ale naprawde niektore problemy mozna rozwiazac czytajac to forum czy inne, jest ich tak duzo ze jest w czym wybierac.
Powoli w tym temacie robi sie klutnia wiec, troche zwolnijcie przynajmniej przed swietami.
Wesolych Świat

Gelo o to dokładnie mi chodziło, że najłatwiej przy byle ***** jest napisać posta, ludzie zacznijcie w końcu myśleć!! Nikt nie jest omnibusem, ale zawsze można coś pokombinować - przejrzeć na spokojnie instrukcje, użyć opcji szukaj na forum i na pewno znajdzie się większość odpowiedzi. Nauka kosztuje, sam załatwiłem kilka serw i silników przez swoją nie wiedzę. Lecz doświadczenie to jest takie coś co się zdobywa SAMEMU!!!