Witam,
Szukam dobrego modelu RC, dokładnie spalinówki, jako że jest to mój pierwszy model, moje wymagania nie są jakoś duże. Zarazilem się tym od kumpla ( savage 3,5 ), i chce sobie swoje autko sprawić. Ma być to model OFF- ROAD, nie musi być szybki, nie mam też aspiracji zawodniczych, bardziej chce go do zabawy, na zawody moge przyjechać popatrzeć, pogadać z kimś live co można było by w moim "autku" poprawić. Skala też nie jest dla mnie jakoś szczególnie ważna, poprostu ma należeć do większych modeli. Troche przeglądałem forum, sklepy, google

i do gustu przypada mi Savage 4,6 albo Hpi truggy 4,6. Moje pytanie jeśli można odrazu to tak, savage lubi sie podobno przewracać? Jak to jest dokładnie z tym, na byle patyczku się przewraca? na filmikach HPI pokazują, że skacze lepiej niż małysz to jak to jest z tym? Nom i drugie pytanie to czy, truggy jest modelem który będzie się sprawdzał w każdych warunkach, błoto, mokro, trawa, pustynia, itd
Nom to było by tyle, czekam na propzycje, nad jakim modelem warto się zastanowić jakie mają wady, jakie zalety, jako "świeży" w branży proszę, jeśli ktoś będzie pisał o danym modelu, to niech używa całej nazwy, łącznie z producentem, łatwiej mi potem będzie znaleść opis na google. AA no i zapomniałem, kwota jaką chce przeznaczyć na model to około 2000 zł ze wszytkim co potrzeba (grzałka, aku, paliwo, oleje, itd)
Pozdrawiam