Skąd moge wiedzieć w jakim stanie jest model ? Bo to widac jak sie na niego patrzy.
Skoro mowisz ze nie uzywajac modelu nie moge wiedziec w jakim stanie jest model to ty rowniez nie mozesz tego wiedziec bo nim nie jezdziles
Kupując model, a odbieralem go osobiscie dokladnie go obejrzalem ( co moze potwierdzic Paweł ).
Teksty na Pm ze tak latwo sie z tego nie wywine to mozesz sobie podarowac, bo nie mam sie z czego wywinac - z mojej strony zalatwilem wszystko tak jak bylo mowione
Kupujacy otrzymal zdjecia:
http://picasaweb.google.com/traxxfan/ASSORC18TFT#Co do serwa, ja wysylalem sprawne, drugie uszkodzone dostales w zestaiwe na czesci.
Wyslalem model sprawny, zgodny z opisem ogloszenia (
viewtopic.php?f=13&t=46404 ).
sebas86 napisał(a):
traxxfan napisał(a):
Na forum sprzedalem naped od tego modelu koledze sebas86, ktory jest z niego zadowolony.
Nie wiem czy ostatni mail dotarł do Pana:
Cytuj:
Niedawno przejrzałem konkretniej wszystkie silniki, które kupiłem od Pana i jestem trochę zirytowany. Na 5 silników 3 wyglądają na w pełni sprawne i do nich zupełnie nie mam zastrzeżeń, ale kolejne dwa mają wytarte na tyle łożyska ślizgowe, że nie nadają się za bardzo do jazdy i ciężko byłoby mi nazwać ich stan na "Niektóre silniki nowe, inne po 1 biegu". Gdyby Pan szczerze napisał, że dwa silniki są dobite byłoby to uczciwe, a tak pozostaje niesmak i pogłęba się niechęć do osób z rcauto - nie jest Pan pierwszą osobą, która "zapomina o czymś powiedzieć", jak na razie trafiłem na jednego uczciwego sprzedawcę, który sprzedał mi dokładnie to o czym mówił (jeden na około 6-7), co nie jest najlepszą statystyką.
Naprawdę wystarczy trochę szczerości, a i na pewno ktoś się znajdzie, kto będzie chciał kupić taki sprzęt.
Może ze stwierdzeniem "dobite" przesadziłem ale jak nazwać silnik, który na łożysku korpusu ma prawie milimetr luzu i się słabo kręci? Z reszty zakupu jestem jak najbardziej zadowolony, ale ciężko uznać, że z całości.
Witam !
Przykro mi ale z tego co pamietam to takiej wiadomosci nie odnotowalem. Mogles napisac na rcauto na Pm - wyjasnilibysmy sprawe. Co do tego ze do jazdy sie nie nadaja to chyba troszke przesada, ale to ze regulator i reszta rzeczy przyszla tak jak miala to moze Pan potwierdzic
Zgadza sie ?
Co do wycinanej polki gornej.
Zostalo wyciete malutkie miejsce na tuningowy, aluminiowy uklad skretny, do modelu rc18t ktory mial minimalnie inne wymiary niz standartowy
Widac to na tym zdjeciu
http://picasaweb.google.com/traxxfan/AS ... 1359026738Jest to zrobione dobrze, i w zadnym stopniu nie oslabia to konstrukcji