Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 6:33 pm

Autor
 Tytuł: Tor w Olsztynie
PostNapisane: Cz wrz 23, 2004 9:26 pm 

CZy jest ktos zainteresowany budowa toru do wyscigow w Olsztynie ??
Tor mialby powstac kolo stadionu (tam gdzie kiedys bylo lodowisko a potem gokardy)

Jak znam zycie pewnie malo osob sie tym zajmuje w olsztynie :( ja to mam pecha ze miszkam w takiej dziurze :(

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So paź 02, 2004 5:57 pm 

Siemka tesz z Olsztyna !!! Modelu JESZXCZE nier mam ale w najbliższej przyszłości :twisted: Można nawet byłoby wykorzystać ten od gokartów... tylko kto kupi to ziemie itp i bedzie za nio płacił ??? A model to ty masz czy nie bo jak ja bede miał to możem gdzieś pomykać.... narazie mam tylko aparaturke.... t3m sie

Tytuł:
PostNapisane: So paź 02, 2004 8:28 pm 

narazie tez jeszcze nie mam ale zamierazm sobie kupic jakeigos elektryka zbieram kase i na bank sobie kupie ;p fajnie by bylo jakby ktos jeszcze byl z tej dziury zabitej deachami w ktorej nigdy nic sie nia dzialo zwalen olsztynem ;]

Tytuł:
PostNapisane: So paź 02, 2004 10:20 pm 

witam jestem nowy na forum i postanowilem sie ujawnic.
Nie mam jeszcze swojego pojazdu ale w najblizszym czasie wszystko moze sie zmienic :wink: . Jestem z Barczewa (olsztynianie powinni wiedziec co to za wiocha :wink: )i uwazam ze taki tor to by byla swietna sprawa tylko ciekawe kto by mogl sie za to wziasc :( napewno modelarstwo RC stalo by sie bardziej popularne w naszym regionie :).

Tytuł:
PostNapisane: N paź 03, 2004 9:09 am 

NO TO PIĘKNIE!!! Mamy zjazd Olsztyniaków!!! Jednak wiem że oprócz mnie ktoś jeszcze z Olsztyna słyszał o takim czymś jak modelarstwo :!: :!: :!:
Ciesze sie niezmiernie...
Zwykle mówie że jeastem z takiej wsi co sie Olsztyn nazywa :wink:
Z modelem to tak miesiące październik listopad lub nawet grudzień niestety :evil: Ale co poradzisz :cry: Tor by sie owszem przydał... Ale jeszcze raz powtarzam kto sie nim zajmie :?: :?: :?: A pojeżdzić można nawet na końcu ul. Janowicza Tm rzadko kto jeżdzi a jest dużo fajnych miejsc :) Wiem bo miszkam niedaleko 8) POzdrowienia :!: :!: :!:

A mówią że Olsztyn to duże miasto :idea:

Może byście podali GG to na GG pogadamy ??? mój 5620427 twój RoSa mam bo w profilu mash... A qrczak tesh ma w profilu... no to co wpiszcie sie nawzjajem do kontaktó i mnie tesh i na GG pogadamy

Tytuł:
PostNapisane: N paź 03, 2004 11:44 am 

no co do mojego modelu to ja tez tak gdizes pazdziernik lisopad jak uzbieram calosc gotowki zeby kupic ta podrobke TL-01 z rojna.pl i na zamienne czesci zeby to jakos dobrze jezdzili (silnik, zebatki, aku itd)

a co do toru to mozna by sie zglosic do atoklubu olsztynskiego zeby wzial nas pod swoje skrzydla :) moze powstanie sekcja modelarksa :), bo jezeli bysmy mieli wszystko sami robic (tor itd) to bysmy nie dali rady , ale do tego wszystkiego potrzeba jest kilku osob a nie 3 ktore zamierzaja dopiero cos zakupic :>

nero faktrycznie ktos tam chyba jeszcze ma jakies spalinwoki ale nie ujawnia a samemu go nie znajdziemy :( wiec jak bedziemy mieli juz modele wszyscy :) to sie dopiero zastawowimy nad torem a temat zalozony zeby puszukac ludzi :D

Tytuł:
PostNapisane: N paź 03, 2004 4:53 pm 

RoSa faktycznie... Mówisz że we ,,wsi" ( :evil: ) ktoś ma jeszcze spalinówkę... może... A co do modelu ja czekam aż będzie znowu TT-01 z rojna :twisted: i wtedy go capne jak będzie za co :? Ale będzie dobrze... Fajnie że są ludzie którzy w Olsztynie wiedzą co to znaczy modelarstwo samochodowe. A jak będziemy mieli jush wszyscy modele to wtedy sie zobaczy. Jak autoklub nie będzie chciał to można nawet na polu kawałek przkopać wyrównać i tesh będzie w miare żeby sobie potrenować. Ale ten prawdziwy tor też by był fajny bo by do nas jeździli wszyscy na zawody my byśmy nie musieli pół polski do Katowi na przykład jechać :twisted: Ale jush waqs mam w GG to możemy nawet na ,,żywo" pogadać... Pozdro i t3majcie sie. Niech moc będzie z wami...

P.S z tym autoklubem to świetny pomysł faktycznie :!: