KiT napisał(a):
a gdzie tym 1:24 będziesz jeździł?
ten link do gimmik który podałeś to świetny materiał do analizy. Jak się przyjrzysz na filmie to:
- nie przypadkowo wybrano na miejsce jazdy, gładkie lessowe tereny gidze ślady po psa łapach lub mały potyczek poważnie wytrąca ten model z toru jazdy. Na typowej szutrowej drodze lub leśnym dukcie nie byłby w stanie niczego pokazać;
- zobacz co z nim robi mała kępka trawy kolejne ujęcie. Zobacz jak go spowalnia przejazd przez trawę;
- nie przez przypadek też nie ma pokazu przejazdu po typowym torze off road, bo wtedy widać czy faktycznie jest on zwrotny czy też skręca gdzie chce i jak chce i czy jest w stanie wykonać poprawnie jakikolwiek większy skok.
To że forumowicze nie polecają ci takich rozwiązań wynika nie z niechęci tylko z:
- braku doświadczenia z takimi modelami, nie kupują bo nie widzą sensu płacenia za coś co udaje że jest modelem;
- złego doświadczenia z takimi modelami: brak części, taka sobie trwałość; słaba trakcja, konstrukcja nie do zmodernizowania, model którego potem nie odsprzedasz;
A nie dlatego, że mają Cię w nosie.
oj Janie,szkoda,że tak bardzo się mylisz,ja śmigam gdzie chcę,trawa,szutr,las co prawda tylko większe korzenie był problem,pokaż model,który w tej skali to przejedzie.
Tak jak mówiłem,masz coś co nie jest oryginalne?
-jesteś frajer i cienias bo nie przepłacasz razem z nami

nikomu teraz nie mówię,że przepłaca lub coś...
mi go nie wytrąca z takich rzeczy chyba,że jedzie ponad 50 i wpadnie na większy patyk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AKxz2mw_gwjak skończę swój to dam.