Wszytsko zależy ile masz pieniędzy i jak dobry sprzęt chcesz kupić jednak odpowiem Ci w zakresie mojej kompetencji ;P
1. Jaką chcesz - 2 kanałową (nadajniki raczej są sprzedawane z odbiornikami i czasem z serwomechanizmami)
2. Jaki chcesz

to nie jest powiedziane jaki... zależy na jaki Cię stać możesz kupić lepszej/gorszej firmy o większej/mniejszej pojemności, który będzie tańszy lub droższy

3. To zależy czy chcesz wykończyć pakiet w niedługim czasie czy chcesz aby dłużej pożył lecz nie znam się na ładowarkach

4. a. Za zestaw do smigania po najniższej lini oporu używany - (apka drążkowa 40zł/apka pistoletowa 100zł, pakiet ~30zł, ładowarka - chińszczyzna z bazarku z regulacją napięcia 10-20zł? (ale pakiet raczej długo nie pożyje)
b. Zestaw nowy średni - apka pistoletowa 150-200zł, pakiet ~100zł, ładowarka ~150zł (używana)
c. sama ładowarka około 400zł

apka koło 500zł i jakiś pakiecik za 200-250zł
Szczerze ja bym nie inwestował tylu pieniędzy w TT-01 tymbardziej, że jesteś początkujący (ja też ale dużo się edukuje na wielu forach) i może wielu użytkowników się ze mną nie zgodzi bo TT-01 jest uważany za najlepszy dla początkujących. Jeśli już chesz kupić TT-01 poszukaj coś taniej np.
viewtopic.php?f=13&t=43197 tutaj kolega sprzedaje to samo co podałeś w linku na allegro tylko, że z karoserią AUDI za 350zł