Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 24, 2026 5:15 pm

Autor
PostNapisane: N maja 17, 2009 10:40 pm 

Hej,

Gdzie można pośmigc on-road spalinówką we Wrocławiu.
Jestem nowy na forum, juz pisze 3 raz tego posta i nikt sie nie odzywa, mam wrażenie, że admin forum go usuwa, i tu moje pytanie z jakiego powodu, czy cos robie nie tak?

Pozdro

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn maja 18, 2009 6:46 pm 

Zapraszamy na zawody do Kłodzka 23-24.05, napisz jaki masz model pomożemy dobrać odpowiednią klasę, jest też tor w Jelczu- Laskowicach.

Użyj opcji "szukaj", na pewno pomoże...

Jeśli nie zawody, to śmigac możesz wszędzie, gdzie tylko chcesz ;)

PostNapisane: Pn maja 18, 2009 8:58 pm 

Witam !
Kolego w sprawie jakiś spotkań na wspolna zabawę- Wrocław jest totalnie martwy !
Sam pisłaem na tym forum aby dowiedzieś sie czy ktoś się z kimś na jakieś jazdy umawia - i kicha zero odpowiedzi !
Mam pare modeli ( savage X, HPI micro RS, AX10 scorpion , on-road ....) i znikim sie nie można spotkać. Ja spotykam sie z koleka na parkingu MACRO żeby poscigac sie on-road 1:10 elektyykiem . Dobry asfalt , dużo miejsca , i bez przypadkowych ludzi .

PostNapisane: Pn maja 18, 2009 9:20 pm 

Hej,

Dzięki za info, myślałem o zawodach ale nie ma doświadczenia, dopiero co silnik dotarłem, a model mam GS Racing - VISION RTR (.12 cu), bez żadnych przeróbek tylko drobne naprawy, wiec jaka to bedzie klasa IC-10 Start?

Pozdro

PostNapisane: Pn maja 18, 2009 11:21 pm 

dokładnie klasa IC-10 Start. Jest w Kłodzku, będziesz mógł się wiele nauczyć, będą goście zagraniczni.

Co do wypowiedzi "amodelarza":

martwy to jest sezon ogórkowy... Jest we Wro Klub Sportowy, ściga się wielu dobrych zawodników, ale nie pod "Makro", tylko na zawodach. Masz on roada. Zapraszam do Kłodzka, chyba, że wolisz Makro. Każde zawody to doświadczenie i możliwość zweryfikowania swojego "ego". Startujesz z ludźmi, walczysz jak w każdym innym sporcie. Przyjedź, zobacz, spróbuj.

PostNapisane: Wt maja 19, 2009 5:39 pm 

Witam !
No to bardzo sie cieszę że jest klub sportowy RC Wrocław. W marcu byłem na organizowanym przez Ciebie spotkaniu dotyczącym zawiązaniu klubu RC Wrocław. Jak dotad nie ma żadnych informacji na temat tego projektu. Fajnie że sie spotykacie na zawodach . Ale jak już pisałem we Wrocławiu poza zawodami trudno się z kimś przez forum skontaktować na wspolny trening on-road czy off-road. Patsząc na info z forum - spotkania - we Wrocławiu sie nic nie dzieje.
PS
w odpowiedzi na twoje pytanie - Tak wole parking Macro albo innny - bo nie mam czasu aby jeździś na zawody podobnie jak inni ktorzy też chętnie w nieformalny sposób pobawili by sie we Wrocławiu.
Pozdrawiam
ANDRZEJ WOJDAŁA
andrzej.wojdala@wp.pl

PostNapisane: Pn maja 25, 2009 6:48 pm 

Amodelarz napisał(a):
Witam !
No to bardzo sie cieszę że jest klub sportowy RC Wrocław. W marcu byłem na organizowanym przez Ciebie spotkaniu dotyczącym zawiązaniu klubu RC Wrocław. Jak dotad nie ma żadnych informacji na temat tego projektu. Fajnie że sie spotykacie na zawodach . Ale jak już pisałem we Wrocławiu poza zawodami trudno się z kimś przez forum skontaktować na wspolny trening on-road czy off-road. Patsząc na info z forum - spotkania - we Wrocławiu sie nic nie dzieje.
PS
w odpowiedzi na twoje pytanie - Tak wole parking Macro albo innny - bo nie mam czasu aby jeździś na zawody podobnie jak inni ktorzy też chętnie w nieformalny sposób pobawili by sie we Wrocławiu.
Pozdrawiam
ANDRZEJ WOJDAŁA
andrzej.wojdala@wp.pl

Andrzej,

Klub powstał w konkretnych celach. Jak się zacznie coś dziać to na pewno damy znać, na przykład działo się to, że klub był współorganizatorem zawodów w Kłodzku poprzez osobę Lesława Z. (swoją drogą za....... zawody!!!). Jeśli pasuje Tobie jazda pod Makro, ok, ale do tego nie potrzebny jest klub sportowy. Kolejnym etapem, po spełnieniu wszystkich wymogów formalnych jest ustalenie planu działania dla klubu, jak chcesz informacji nt projektu klub, masz do mnie numer, chętnie odpowiem na pytania- formalności się same nie załatwiają, zawody też nie. Co do spotkań typu "Makro" i inne- moje stanowisko jest jasne- Nas to nie interesuje, na razie są ważniejsze sprawy do ogarnięcia.

Pozdrawiam

PostNapisane: Pn maja 25, 2009 7:30 pm 

Andrzej.Jesteś jedyną osobą we Wrocławiu ,która jest zajęta i przy okazji jeżdzi modelami.Klub założyliśmy z nudów bo nic nie robimy.Musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać.My zrobimy wszystko dla Ciebie i jak będzie dopięte na ostatni guzik,wyślemy samochód po Ciebie ,żeby Cie przywiózł i pojeżdzisz sobie dowoli...

A tak poważnie to po pierwsze nie zdajesz sobie sprawy ile zachodu kosztowała rejestracja Klubu.Załatw cokolwiek,np.salę (wykładzina leży i czeka).Na Nasze treningi raz przychodziłeś raz nie ,a za salę trzeba zapłacić.Wykładzinę kupiliśmy za własne prywatne pieniądze.Żeby coś było wymierne potrzebne jest zaangażowanie ,a nie nastawienie na konsumpcję.Miałeś informacje o spotkaniu w Ludwikowicach ,to nie odpowiadał Ci termin.Teraz 12.06 znowu będą mini zawody w Ludwikowicach.Będziesz,a może podeśli terminarz kiedy Ci pasuje....
Ps.Jeśli jeżdzicie pod Makro i tam bywasz, to wejdż i pogadaj z właścicielem może zezwoli namalować tor.