Michał Ankier napisał(a):
Tak jak wyżej ja temat uważam za zamknięty ponieważ nie będę schodził do tak niskiego poziomy czyli prania "brudów na forum",
Tak łatwo nie będzie.
Jak się plecie bzdury i szuka winnych tam gdzie ich nie ma to teraz trzeba wypić, co się nawarzyło.
Pragnę zauważyć, że ja nie mam pretensji do Drifterów i cały czas nie rozumiem, dla czego kilka osób z Waszego środowiska bezpodstawnie oczernia mnie i nasza firmę.
Dla tego oczekuje klarownych wyjaśnień, jakie są podstawy takiego zachowania i pretensji.
Właśnie dla tego, że reprezentuję poważna firmę nie mam zamiaru tolerować bezpodstawnego szkalowania.
Do poniedziałku oczekuję publicznych wyjaśnień od:
1. Administratora forum PDM na okoliczność publikowania tekstów obraźliwych dla mnie i naszej firmy
2. Panów Smolorza i Ławniczaka – jedynych osób, z którymi prowadziłem jakikolwiek rozmowy w spawie zawodów w Łodzi.
3. Firmy Modelcars która została wymieniona przez Michała Witka w postach powyżej a której rola w tym „spektaklu” jest dla mnie zupełnie niezrozumiała.
I na koniec odnośnie „niskiego poziomu” to w odróżnieniu od niektórych z Was nie mam w podpisie HWDPDM, choć część z Was zasługuje na to w 100%.
Nie nazywam Was "kliką" jak napisał Michał Witek w jednej ze swoich wypowiedzi.
A o tym, co krążyło na priv nie wspomnę…
P.s.
Drifterom z prawdziwego zdarzenia życzę natomiast dobrej nocy licząc, że wyciągniecie wnioski z tej sytuacji i sami ocenicie, w jaki kanał wpakowali Drift Wasi koledzy.