Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Korzystając z zaproszenia Klubu Modelarskiego "HORNET" Nysa i UKS Sudety Kłodzko wyniki zawodów w Nysie będą ujęte również w rankingu HPI LRP Challenge 2008 jako IV eliminacja.
Nagrody rzeczowe ufundowane przez HPI Polska tradycyjnie będą losowane będą pomiędzy wszystkimi zawodnikami biorącymi udział w zawodach bez względu na zajęte miejsca.
Zawody organizowane są zgodnie z przepisami technicznymi i sportowymi LOK. Prosimy, więc zawodników, którzy startują w zawodach HPI LRP Challenge o dokładne zapoznanie się z przepisami stosowanymi na zawodach w Nysie. Linki do przepisów znajdziecie
tu.
Stwierdzam że to w jaki sposób Pan dał znać o IV Eliminacjach HPI to już lekkie przegięcie. Może następnym razem zrobi Pan Eliminacje przy okazji rajdu Śląskiego albo spotkania familii RC w Pacanowie.

Zaglądałem na forum przez wakacje przynajmniej raz w tygodniu szukając posta którego jest Pan autorem lub w nazwie jest jak zwykle to II, III, IV itd Eliminacja HPI LRP CHallenge i nie znalazłem niczego takiego. Lista zgłoszeniowa jak zwykle 5 dni przed zawodami - nie wiem czy dobrze policzyłem ale mam porównanie z listami wystawionymi teraz i inni dają conajmniej 10 dni przed rozpoczęciem. No cóż mam nauczkę na przyszłość że nie warto się starać i jeździć na HPI Challenge!!!

MOIM ZDANIEM TAKIE PRZETASOWANIA W RANKINGU TO Pana wina ! Jestem aktywnym forumowiczem i szukałem informacji na temat tych zawodów - niczego nie znalazłem tylko dowiedziałem sie przypadkowo od kolegi że coś na ten temat jest przyklejone do MP w KŁODZKU!!!
Niestety za późno ! Zresztą widzę że odnośnik do formularza zgłoszeniowego przenosi na stronę KOM MOD KOŁOWEGO - to też nieco inaczej niż w poprzednich eliminacjach w których wpisywałem sie na listę w HPI - ciekawe czyj to pomysł ?
FARSA I TYLE!