Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 9:12 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 20, 2008 11:24 pm 

bikeman1 napisał(a):
To niech mi jakis "zawodnik" powie coś na temat silnika Lamberto Collari B3, bo szukam o nim aktualnie informacji. Czekam na informacje podparte doświadczeniem i realnością.
Paroletnia konstrukcja oparta na werksie b3 "robiony" lekko przez lamberto, z kolei werks produkowany jest przez sirio :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 21, 2008 5:16 am 

Draxan napisał ;
ehh czy tu kazda porada musi byc na temat zawodow ? Sorki ale w lesie czy tam na polnej drodze naprawde malo mnie interesuje ze bede mial postoj 1 czy tam 2 min wczesniej niz na silniku .21 . Mnie np. bawi to ze jak nacisne gaz do dechy to wyrywam piach i zwir na 1 metr i model cisnie jak petarda, a nie to ze plynnie pokonalem okrazenie (ktorych zreszta nie pokonuje). Ludzie, otrzasnijcie sie, modele to nie tylko zawody i tyranie na treningach zeby miec 1 sekunde mniej na okrazeniu, dla DUZEJ ilosci osob to poprostu ZABAWA, wiec skonczcie z argumentami typu "bedziesz tankowal o 1 okrazenie zadziej" bo naprawde nie kazdego to interesuje/zacheca.
Na pytanie czy to dobray tandem, odpowiedz brzmi tak, silnik bedzie pracowal super a model bedzie fruwal, W SAM RAZ DO DOBREJ ZABAWY. Jak bedziesz myslal tylko o zawodach, napisz znow, wtedy sie doradzi cos innego .

bikeman1 napisał(a):
Draxan i Gelo mają racje...nie każdego interesuja zawody. Ludzie po prostu widzą w modelarstwie dobra zabawę. Ja tez tak to widze.

A to ze ludzie nie startujący w zawodach...oj przepraszam - amatorzy nie maja wiedzy o sprzecie, to raczej nieprawda.

Jacek Pietrzak napisał: "Przewaznie praktycznych i realnych odpowiedzi udzielaja czynni zawodnicy i szacunek im za to".

.... no tak, bo amatorzy to nie moga udzielac praktycznych i realnych odpowiedzi, hmm no ok ...

To niech mi jakis "zawodnik" powie coś na temat silnika Lamberto Collari B3, bo szukam o nim aktualnie informacji. Czekam na informacje podparte doświadczeniem i realnością.

Oj Panowie....traktujcie "amatorów" na równi, oni tez maja czasami cos ciekawego do powiedzenia.

Pozdrawiam
[/quote]

Witam i bardzo przepraszam wszystkich urazonych moją reakcja na post Draxana . Naprawdę nie takie miałem intencje . ale cóż interpretacja poszła taka a nie inna . Zapewniam wszystkich że absolutnie nie chodziło mi o podział na "amatorów" i "zawodników" . Ja z synem ( z małym stażem startów w EMP i naszym zdaniem jesze "amatorzy" ) mamy sporo znajomych modelarzy ("amatorów" i "zawodników") i nikt z nich nie twarza sztucznych problemów i szanujemy sie nawzajem za nasza pasje . No ale jeśli ktos ma jakieś kompleksy albo jest zniesmaczony życiem to zawsze bedzie interpretował wszystko na swój sposób.
Jeszcze raz pozdrawiam i serdecznie przepraszam za wprowadzony swoim postem zamet.

Ostatnio edytowano Pn lip 21, 2008 3:44 pm przez Jacek Pietrzak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 21, 2008 3:16 pm 

Tomasz Dolata napisał(a):
pozatym kolega kupił już .21 mambe i myślę że bedzie zadowolony :wink:

Nie wiem, jakos dziury w blokach, padające łożyska oraz uciekająca kompresja mnie nie przekonują :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 21, 2008 3:25 pm 

Mateusz Jura napisał(a):

Nie wiem, jakos dziury w blokach, padające łożyska oraz uciekająca kompresja mnie nie przekonują :lol:

ciekawe skąd masz takie info, użytkownicy w usa jakos nie narzekają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 21, 2008 4:57 pm 

Mateusz Jura napisał(a):

ciekawe skąd masz takie info, użytkownicy w usa jakos nie narzekają :wink:

Nie trzeba jechać do usa, własne podwórko wystarczy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 21, 2008 10:24 pm 

Jacek Pietrzak napisał(a):
No ale jeśli ktos ma jakieś kompleksy albo jest zniesmaczony życiem to zawsze bedzie interpretował wszystko na swój sposób.
Jeszcze raz pozdrawiam i serdecznie przepraszam za wprowadzony swoim postem zamet.

Ani nie jestem zakompleksiony ani zniesmaczony, "lajtowo" podchodze do takich spraw, ale chcialem uwidocznic czasami pojawiający sie na forum "niezdrowy" klimat.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2