Witam.. Od razu mówię, że nie znam modelu i go na oczy nie widziałem, ale z tego co widzę po aukcji to jest produkcja Team'u Vertex... Czyli europejskiego HBX. Firma może i nie słynie renomą, ani poważaniem wśród modelaży ale produkuje tani sprzęt dobry dla początkujących modelarzy. Mam od nich model, truggy VRX-1 (ST-1 chyba jest na Amerykę). Powiem tak... Przez pierwszy tydzień - dwa nic... Jak się już człowiek rozjeździ to nie ma czym, bo momentalnie się psuje.. Więcej naprawiania niż jazdy, ale to jest chyba urok modelarstwa

Bez ryzyka z hopkami nie ma zabawy i koło się zamyka.. Nie wiem jak z tym modelem, który podałeś, ale do VRX-1 części jest sporo i są tanie. Podejrzewam, że importer na Amerykę musi być jeszcze lepszy żeby przetrwać wśród "żarłaczy rynku".
Moja opinia? Jeśli żywcem nie da się zebrać pieniędzy na coś lepszego, można kupić to (w przedziale 400-450 zł model z wyposażeniem), ale zdecydowanie nie polecam pod względem technicznym. I jeszcze dodam, to są tylko przypuszczenia, nie popieram ich wiarygodnymi dowodami, bo tym nie jeździłem.. Ale cena mówi sama za siebie