Witam
W trakcie budowy toru pojawil sie "drobny" problem pod warstwa 5-10 cm gleby znajduje sie 100% glina a co za tym idzie wystarczy troche deszczu i miejscami robia sie spore bajorka.
Postanowilismy zebrac warstwe gliny na glebokosc 30-40 cm w miejscach gdzie woda "stoi"
I teraz pytanie czym wypelnic tor jaki rodzaj nawierzchni uzyc? czy zakladac jakies dodatkowe odprowadzenia wody? jaki rodzaj nawierzchni bedzie najlepszy na koncowa warstwe?
Tor off-rodowy - dla jasnosci tematu
Pozdrawiam
PS: I drobna uwaga do MODERATOROW, prosze NIE ZAMYKAC tematu bo juz gdzies kiedys taki lub podobny byl - co to za powod?
Grzecznie pisalem o pomoc, sugestie odnosnie budowy oraz odpowiedniego zatowarowania wypozyczalni i temat zostal ZAMKNIETY - pojecia nie mam dlaczego, a tlumaczenie ze jest jakis temat o budowie to zart chyba, wg szanownych moderatorow KAZDY tor musi byc budowany wg informacji z jednego tematu? (podobnie widze zamykane inne tematy) I jezeli MODERATOR wskaze mi TEMAT odnosnie wypozyczalni to gotowy jestem poddac sie publicznemu linczowi
Pozdrawiam raz jeszcze
Takie tematy są zamykane ponieważ jeśli już były trzy tematy w których chodziło o tor off-road to można napisać w temacie który już był.Wystarczy użyć opcji SZUKAJ.
Drogi MODZIE ja uwazam ze jezeli toczy sie dyskusja nad budowa toru np w Katowicach to mowiec ladnie lekko niegrzecznie jest sie tam wcinac z wlasnymi problemami dotyczacymy defakto innego toru. To tak jakbys kazal dyskutowac nad naprawa WSZYSTKICH modeli w jednym temacie - bzdura.
Pozdrawiam