Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 3:42 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 07, 2007 2:59 pm 

Marcin Sroka napisał(a):
Nie wiem co myśleć może powinniśmy ogrodzic tory 4 metrowym murem posypiemy ten murek tłuczonym szkłem i jeszcze dla pewności postawmy jakieś zasieki i troche drutu kolczastego też by sie przydało :)...

Pomysł może okazać się dobry, problem w tym, kto zrzuci się na budowę takiego muru. Znane są przypadki, ze składano się na AMB, za wypożyczenie którego teraz się płaci lub na wykładzinę, która znikała. Teraz problem jest tym większy, ze fundusze leasingowe są nieugięte i płaci się coraz wyższe raty ...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 07, 2007 4:45 pm 

Kiedys w Tarnowie niedopuszczono ,ktoregos z Rajdusów pozwolono
jechac eliminacje ,a na finał dostał kopa .Poniewaz jestem z nimi
zaprzyjazniony czułem sie okropnie głupio taka sytuacja.
Mozna było ich wczesniej o tym powiadomic i byłoby ok,dlatego
uwazam ,ze kwestia startow Obcokrajowcow musi byc dobrze
przemyslana przez Komisje.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 2:06 pm 

Rozumiem, LOK'owcy leją wodę, bo temat jest jak rzeka. Ale że Wy milczycie - wolne żarty. Do boju Polsko! Wyobraźcie sobie, że LOK to reprezentacja Portugalii a my - reprezentacja Polski (zrozumiałe :)). Wczoraj prawie utarliśmy im nosa, następne spotkanie będzie po naszej myśli.

P.S. Zabrzmiało jak okrzyk trenera zagrzewający drużynę do boju. Zostaje pytanie - czy ma kto wybiec na boisko?

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 10:36 pm 

I to My POLSKA weszliśmy do Uni Europejskiej, żeby teraz kolegów z zagranicy wykopać. Paranoja. Ktoś kto wykupi licencje sportową i weżmie udział w eliminacjach to na MP też powinien startować bo sobie to wyjeździł. Myślicie że obcokrajowcom zależy na LOK-owskim tytule Mistrza Polski oni nawet nie wiedzą co to jest. Oni przyjeżdżaja dla nas zawodników bo nas lubią, chcą się z nami ścigać. Naprawdę nie rozumiem tego pomysłu. Dlaczego zawodnicy z innych krajów grają u nas w kosza lub w żużlu i innych dyscyplinach bo to podnosi poziom rywalizacji, a jak ktoś jest łoś i ne potrafi wygrać na swoim podwórku to juz sobie sami dopowiedzcie...
Ps znałem kiedyś takiego kolesia, który na zawody pojechał z pucharem za 3 miejsce, który kupił sam wcześniej, bo chciał sie pochwalić w domu wynikiem. Tu sytuacja jest podobna, ktoś chce sobie coś uprościć.

GG 8022719

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 10:47 am 

Panowie
Na SPOTKANIU ( a nie posiedzeniu komisji ) podczas zawodow MP w NT
mogłbyc każdy kto chcial frekwencja wyniosla ( tylko !!!) 12 osob (w tym 2 czlonkow komisji i 2 sędziów ) .Reszta osób bioracych udział to zawodnicy i dystrybutorzy (którzy, są rownież czynnymi zawodnikami ).
Omawiano wiele tematow dot klasy off-road na nadchodący sezon 2008 jak i bardziej odległe 2009 -2010 .
Nie podjeto ŻADNYCH decyzji wiażacych (nie miejsce i nie sklad ) były propozycje które analizowanao (za i przeciw ) .
Natomiast co do tematu o którym, jest tu mowa wszyscy zgodzilismy sie aby nie dopuszczac zawodnikow z zagranicy do FINAŁU MP a nie do eliminacji (punktow nie zabieraja bo nie sa oni uwzgledniani w rankingu ) , aby nie było znowu takiej nieprzyjemnej sytuacji jak w Tarnowie w 2005 roku o ktorej pisze Wiesiu (Michał bylismy razem na spotkaniu wiec nie rozumiem skąd taka rozbieżność)
Wiecej Panowie nie moge powiedziec nie jestem do tego upoważniony i obiecałem ,że nie bede sie wypowiadał w tym temacie , mysle ze pojawi sie jakas oficjalna notka ze spotkania
Natomiast jestem bardzo mile zaskoczony podejsciem Sedziów do różnych zagadnień ("dalekowzroczność " a nie tylko "odbebnienie "zawodow i do domu ) chęć podniesienia rywalizacji i umiejetnośći wśród zawodnikow aby mogli odnosic (nie mówie że znaczące ) ale sukcesy na arenie miedzynarodowej .A niektóre tematy omawiane jesli wejdą w życie napewno nie beda hamowac rozwoju wrecz przeciwnie .
P.S. Jest to moje prywatne zdanie jakiegos tam zawodnika z jakims tam doświadczeniem
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 11:50 am 

Czyli Pawle rozumien że rozmawialiście o czymś innym niż jest napisane w sprawozdaniu?? Wyraznie jest napisane że zakaz dotyczylby nie tylko MP , ale i EMP , PP.
Jakieś dziwne zasady panują , wielka tajemnica a jak sam napisaleś nie tylko czlonkowie Komisji byli na spotkaniu.
Zastanawiająca jest ,,dalekowzroczność,, o jakiej pisaleś, ale taka przypadlość powoduje że można się potknąć i wyp.... o kamień który leży tuż pod nogami.
Sprawa nie dotyczy tylko off-road, dotyczy wszystkich nas posiadających licencję bo będą nas/was postrzegać jako caloksztalt i nie jest wykluczone że taki chory pomysl może się również pojawić w on-road czemu będę bardzo przeciwny.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 11:54 am 

Paweł Lipinski napisał(a):
...
Wiecej Panowie nie moge powiedziec nie jestem do tego upoważniony i obiecałem ,że nie bede sie wypowiadał w tym temacie , mysle ze pojawi sie jakas oficjalna notka ze spotkania ...

Paweł taka oficjalna notatka,sporządzona przez Sekretarz Komisji w formie protokołu ze spotkania ,została zamieszczona na jedynie słusznej stronie,co się okazuje tak chętnie odwiedzanej jak cmentarz żołnierzy radzieckich pod Wrocławiem...

Ps.W Tarnowie chyba uznano na spotkaniu,że jeśli zawodnik wykupi licencję to będzie mógł "odbierać"punkty Polakom...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:01 pm 

Faktycznie jest notatka troche mnie wcieło
Jezu trzezwy byłem ,może troche niewyspany i zmeczony ale jeszcze 5 min temu dałbym sobie reke uciąc ,że była mowa tylko o finale MP
Zupelnie w takim razie sie z tym nie zgadzam

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:06 pm 

Paweł podważasz też wiarygodność słusznej strony bo na stronie głównej stoi jak byk:

strona główna ze strony komisji napisał(a):
Posiedzenie KMK
27/08/2007
Aktualności
W dniu 1 września 2007 r. w Nowym Targu - podczas Mistrzostw Polski w klasach Off Road odbędzie się posiedzenie Komisji MK.
Tematyka:
1/ Ocena sezonu 2007
2/ Przygotowania do sezonu 2008 /kalendarz, przepisy/.
Na posiedzenie Komisji zapraszam wszystkich organizatorów zawodów modeli terenowych.

Godzina i miejsce posiedzenia zostaną podane podczas zawodów.

Przewodniczący Komisji

by Tadeusz Bernady

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:10 pm 

Leszku nie czytałem tego dowiedziałem sie w sobote po poludniu :
"Jest spotkanie wieczorem może przyjsc kazdy kto chce "
to pojechałem nie wiedzialem , że to taki oficjalny charakter
No i teraz bedzie na mnie :(

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:12 pm 

:D :D :D :wink:

Ps.w On-road jest inaczej ,nie dopuszczają obcych,nawet dystrybutorów...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:19 pm 

Paweł rozmowa dotyczyła całego cyklu a nie tylko MP z tego co ja pamietam i nie tylko ja. Zresztą MP pod tym tematem są już dawno ustalone i nic tam nie było do ustalenia. Chodziło o Eliminacje bo zmienia się system liczenia, a my mamy zapis że mogą oni tam startować. Ja pamiętam dokładnie jak Pan Tadeusz tłumaczył dlaczego mogą być problemy i bynajmniej nie chodziło o MP tylko o wszystkie imprezy bo w MP już od lat nie mogą startować obcokrajowcy. Zresztą notatka była weryfikowana przez Pana Jana Matukina od strony przepisów więc dziwne aby 3 osoby źle słyszały chyba że wszystkie 3 osoby się mylą w takim razie proszę o sprostowanie.

A dlaczego mogą byc problemy przedstawiłem to na stronie LOK

Ostatnio edytowano Pn wrz 10, 2007 12:21 pm przez Michał Karpiński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:20 pm 

:D :D :D :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:26 pm 

dodam tylko że była to tylko propozycja i nic wiecej!

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:35 pm 

Michał Karpiński napisał(a):
dodam tylko że była to tylko propozycja i nic wiecej!

To mam nadzieję że legla ona w gruzach . Ciekawe kto teraz będzie debatowal czy jest ona sluszna??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona